Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜε μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τα ΕΛΠΕ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων…

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τα ΕΛΠΕ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων…

Δεν μπορέσαμε να μη συγκινηθούμε, δεν μπορέσαμε να μην ανατριχιάσουμε καθώς ενημερωθήκαμε ότι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αποφάσισαν να παραχωρήσουν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τη χρήση των χώρων του Αθλητικού Πάρκου «ΕΚΟ». Μάλιστα η παραχώρηση αυτή έγινε με μια τελετή στην οποία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου ο οποίος ευχαρίστησε τα Ελληνικά Πετρέλαια γι’ αυτή τους την προσφορά!

Αφού ξαναδηλώσουμε βαθιά συγκινημένοι για την προσφορά των Ελληνικών Πετρελαίων και καταϋποχρεωμένοι για την πράξη τους, θα θέλαμε να κάνουμε τις ευχαριστίες μας πιο συγκεκριμένες και να τα ευχαριστήσουμε θερμά γιατί παραχωρούν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τις εγκαταστάσεις που έγιναν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τις εγκαταστάσεις που έγιναν δηλαδή με λεφτά του Ελληνικού λαού! Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τα Ελληνικά Πετρέλαια που θα παραχωρήσουν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τις εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν με τα λεφτά του Ελληνικού λαού και θα λειτουργήσουν επίσης με τα λεφτά του Ελληνικού λαού αφού ο δήμος θα πληρώνει τους υπαλλήλους που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων!

Πιο πολύ όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διότι είχαν την ευγενική καλοσύνη, εκτός από την φροντίδα τους για το περιβάλλον του δήμου μας και γενικότερα των δυτικών συνοικιών, να φροντίσουν και για την φυσική κατάσταση των δημοτών και των παιδιών τους προσφέροντάς τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις!

Πέρα όμως από τις ευχαριστίες μας και για να μην χαρακτηριστούμε από ορισμένους κακοπροαίρετους ως υμνητές και προπαγανδιστές των Ελληνικών Πετρελαίων, θα θέλαμε με μεγάλο σεβασμό προς τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ να θέσουμε και δύο ερωτήματα τα οποία μπορούν να απαντήσουν και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Ερώτημα 1ο: Γιατί παραχωρήθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της «ΕΚΟ» για ένα χρόνο κι όχι για δύο, για τρία, για πέντε ή για δέκα;!

Ερώτημα 2ο: Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «ΕΚΟ» υπάρχει κι ένα κλειστό γυμναστήριο. Παραχωρήθηκε κι αυτό ή παραχωρήθηκαν μόνο τα γρασίδια και έγινε κοτζάμ τελετή για τα χόρτα;! Εάν δεν παραχωρήθηκε το κλειστό γυμναστήριο, το οποίο δεν χρησιμοποιείται από κανέναν, γιατί δεν παραχωρήθηκε;!

Βασίλης Κιμ.

Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου ευχαριστεί τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την παραχώρηση του Αθλητικού Πάρκου της «ΕΚΟ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ