Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΈνας ρέκορντμαν των «like» στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Ένας ρέκορντμαν των «like» στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Ένας πραγματικός ρέκορντμαν των «like» στο facebook θα βρεθεί την Τρίτη  9 Ιανουαρίου 2018  στις 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο  Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) στην παρουσίαση του Βιβλίου του « ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΡΥΦΤΟ»  Η «σιωπή» του Θεού στις δοκιμασίες των ανθρώπων  και είναι ο πατέρας  Χαράλαμπος (Λίβυος) Παπαδόπουλος.  Ο Χαράλαμπος (Λίβυος) Παπαδόπουλος είναι εκείνος που συνεχάρη διαδικτυακά τον γιο του που δεν πέρασε στις Πανελλήνιες εξετάσεις μαζεύοντας χιλιάδες «like» γι’ αυτά του τα συγχαρητήρια και που υπεράσπισε με αναρτήσεις στο facebook τον μικρό Αμίρ από τις επιθέσεις των φασιστών μαζεύοντας ακόμα περισσότερα «like»! Ο πατέρας Χαράλαμπος (Λίβυος) Παπαδόπουλος όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο είναι θιασώτης της θεωρίας των δύο άκρων αφού αναφέρεται και σε Σταλινιστές φασίστες. Ο ιερέας έχει πιάσει για τα καλά τον πνεύμα της εποχής αφενός με την καλά μελετημένη διαδικτυακή παρέμβαση που έχει και αφετέρου με την θεωρία των δύο άκρων στην οποία πολύ έντεχνα αναφέρεται!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

– Ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου -Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης

– Η κ. Άννα  Φαχαντίδου Ιατρός Καθηγήτρια ΑΠΘ – Πρόεδρος Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος

Μετά το πέρας των ομιλιών ο  π. Χαράλαμπος -Λίβυος – Παπαδόπουλος  θα απαντήσει  στις ερωτήσεις, στις  απορίες, στις ανησυχίες , στους προβληματισμούς του κοινού και θα υπογράψει βιβλία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ