Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈνας χρόνος από την λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του δήμου Κορδελιού –...

Ένας χρόνος από την λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

Ήταν ακριβώς πριν από ένα χρόνο όταν ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή με την οποία υιοθετούσαν συκοφαντικές διαδόσεις και δημοσιεύματα για διαφυγόντα κέρδη και ατασθαλίες στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Τότε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να «πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα», αθωώνοντας την τρόικα που πριν κατηγορούσαν και ενοχοποιώντας αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλους για την λιμοκτονία του Ελληνικού λαού!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν τάξει στον Ελληνικό λαό ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, ότι θα αποκαταστήσουν μισθούς και συντάξεις, ότι θα επαναφέρουν το βιοτικό επίπεδο του λαού στα προ της κρίσης επίπεδα και αντί γι’ αυτό ψήφισαν σκληρότερα μνημόνια και σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα και ετοιμάζονται να ψηφίσουν κι άλλα, αυτοί οι βουλευτές κατέθεσαν ερώτηση βάσει της οποίας για όλα τα δεινά της κοινωνίας φταίνε ατασθαλίες στους δήμους.

Από την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πέρασε ένας χρόνος! Από τότε ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση. Έχει μόνο απομείνει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα η Συριζαίικη συκοφαντία! Εξελίξεις όμως από τότε υπήρξαν και παραυπήρξαν! Ο τύπος ο οποίος δημοσίευσε τα στοιχεία, τα οποία χρησιμοποίησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη συκοφαντική τους ερώτηση, παραδέχτηκε ότι άλλα συκοφαντικά στοιχεία σε βάρος του δήμου και των υπαλλήλων του, του τα έδινε ένας άλλος τύπος ο οποίος μέχρι τώρα δήλωνε ότι πηγή του είναι τα δημοσιεύματα του πρώτου τύπου! Απίστευτα πράγματα! Μια σειρά συκοφαντικές καταγγελίες σε βάρος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και των υπαλλήλων του, οι οποίες δεν τεκμηριώνονται παρά από τον λόγο δύο τύπων οι οποίοι δεν επικαλούνται στοιχεία παρά ο ένας τον λόγο του άλλου και από την νομιμοποίηση των συκοφαντιών από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έτρεξε να κάνει ερώτηση στη Βουλή για ατασθαλίες στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου χωρίς να ζητήσει κανένα στοιχείο από τον δήμο, στηριζόμενος στο λόγο δύο συκοφαντών που τώρα ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον!

Ένα χρόνο μετά την συκοφαντική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σε βάρος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και των υπαλλήλων του, θα απαντήσει κανείς Συριζαίος τι απέγινε η συκοφαντική τους ερώτηση, την οποία τότε κάποιοι έκαναν σημαία παρουσιάζοντας τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ως δήμο λωποδυτών;! Ένα χρόνο μετά την συκοφαντική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σε βάρος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και των υπαλλήλων του, θα απαντήσει κανείς Συριζαίος τι απέγινε η απάντηση που έπρεπε να δοθεί;! Ένα χρόνο μετά την λάσπη που πέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ στον ανεμιστήρα σε βάρος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και των υπαλλήλων του, υπάρχει κάποιος Συριζαίος που να έχει λίγη τσίπα ώστε να μας απαντήσει γιατί έναν ολόκληρο χρόνο δεν έχει δοθεί απάντηση στη συκοφαντική ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή;! Μήπως μπορεί να δώσει κάποιος τοπικός παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ από τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου κάποια απάντηση;! Αλλά ξεχάσαμε… οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση και ούτε ρωτήθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση της ερώτησης σε βάρος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου! Οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ότι δεν υιοθετούν τις καταγγελίες σε βάρος του δήμου και των υπαλλήλων του!

Πρώτη φορά Αριστερά χωρίς καμία ντροπή και χωρίς καμία τσίπα!

Βασίλης Κιμ.

Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου σε ρόλο λαγού…

Από πού αντλεί τα στοιχεία του ο επαγγελματίας καταγγέλλων του δήμου;!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ