Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο «Πνεύμα των Χριστουγέννων» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η σκυτάλη των δημοτικών  εορταστικών εκδηλώσεων περνά τώρα στις παιδικές εκδηλώσεις, όπου μέσα σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη και  γιορτινή ατμόσφαιρα το Σάββατο 16.12.2017 από τις 11:00 έως τις 14:00 στην πλατεία Ευόσμου και την Κυριακή 17.12.2017 από τις 11:00 έως τις 14:00  στο Αμφιθέατρο στον Πεζόδρομο επί της οδού Εθν. Αντίστασης στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού θα αναβιώσει το «Πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δήμο μας» για τους πρωταγωνιστές των Αγίων Ημερών που είναι τα παιδιά.
Σε κεντρικό σημείο και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων  έχει ήδη στηθεί το Σπιτάκι του Αη Βασίλη – το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του – για υποδεχθεί μαζί με τον Αη Βασίλη τους μικρούς μας φίλους.
Μέσα στο φωτισμένο  και στολισμένο κόκκινο σπιτάκι τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Άγιο, ο οποίος  θα κάθεται σε μια επιβλητική μεγάλη- κόκκινη- βελούδινη πολυθρόνα  αλλά και να ρίξουν στο χρυσό  ταχυδρομείο του, το πολυπόθητο  γράμμα τους.
Στη συνέχεια  τα παιδιά  αλλά και όσοι νιώθουν παιδιά …θα  έχουν την ευκαιρία να χορέψουν, υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων μελωδιών να τραγουδήσουν, να ψάλλουν τα κάλαντα,  να παίξουν, να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, να ζωγραφίσουν αλλά και να… τους ζωγραφίσουν στα προσωπάκια τους ( face painting), να απολαύσουν την αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με τους  χριστουγεννιάτικους ήρωες – πρωταγωνιστές παραμυθιών.

ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ