Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα κατορθώματα των καταγγελλόντων στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Τα κατορθώματα των καταγγελλόντων στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Ρωτήθηκε για την υπόθεση των απλήρωτων συμβασιούχων εργαζόμενων ο δήμαρχος και απάντησε ότι δεν είναι δυνατόν να πληρωθούν χωρίς την υπογραφή του Επιτρόπου. Στην επισήμανση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης ότι πρόκειται για δεδουλευμένα και ποιος θα τολμήσει να εγκαλέσει τον δήμο αν τα πληρώσει και χωρίς την υπογραφή του επιτρόπου, ο δήμαρχος απάντησε ότι στον δήμο υπάρχουν κάποιοι που παραφυλάνε να καταγγείλουν το παραμικρό και δυστυχώς έλεγε αλήθεια.

Κατόπιν όταν ο δήμαρχος μίλησε για τα οφειλόμενα στους δημοτικούς υπαλλήλους για Μέσα Προστασίας και Γάλα, είπε ότι πρέπει να γίνουν ακριβείς καταστάσεις με τους δικαιούχους γιατί οι γνωστοί άγνωστοι παραφυλάνε να κάνουν καταγγελίες και δυστυχώς είχε δίκιο!

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε δυο ζητήματα για τα οποία επέρριψε την ευθύνη στις καταγγελίες, αύριο θα αναφερθεί σε άλλα δύο και ούτω καθ’ εξής! Από εδώ και πέρα καθώς καταλαβαίνουμε για ότι θα αργεί ή δεν θα γίνεται στο δήμο οι ευθύνες θα ρίχνονται στους καταγγέλλοντες που παραφυλάνε να κάνουν καταγγελία και δεν θα μπορεί να πει και κανένας τίποτα αφού η κουβέντα περί της φάμπρικας των καταγγελιών είναι αληθινή.

Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έχει πάψει εδώ και αρκετά χρόνια να υπάρχει η πολιτική ευθύνη γιατί κατάφεραν διάφοροι καταγγέλλοντες να την εξαφανίσουν! Οι καταγγέλλοντες φρόντισαν με τις καταγγελίες τους να απαλλάξουν τους αιρετούς του δήμου από τις πολιτικές ευθύνες, σαν να μην υπάρχουν τέτοιες και όλοι ασχολούνται με τις ποινικές ευθύνες, όλοι ασχολούνται με τα πορίσματα που ίσως κάποια φορά βγάλουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που έχουν εγκατασταθεί στο δήμο! Οι καταγγέλλοντες με την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κατάφεραν να δικαιολογούν την μετατροπή του δημοτικού συμβουλίου από πολιτικό όργανο σε διεκπεραιωτή κυβερνητικών, δικαστικών και άλλων αποφάσεων.

Δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε τους καταγγέλλοντες με τις καταγγελίες τους! Μια χαρά τα κατάφεραν και ο δήμος να μην λειτουργεί και πολιτικές ευθύνες να μην υπάρχουν και κανένας να μην ασχολείται με τα χάλια του δήμου αλλά με τις καταγγελίες τους και να αθωώνουν την αντιλαϊκή πολιτική σε όποιο επίπεδο κι αν αυτή ασκείται, αφού για όλα φταίνε οι «λαμογιές», που ούτε αυτές δεν είδαμε μέχρι στιγμής στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ