Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤελευταία ημέρα σήμερα των εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου "Παναγία Κρεμαστή"

Τελευταία ημέρα σήμερα των εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή”

Τελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή 3 του Σεπτέμβρη των εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Οι «τριήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2017» του Συλλόγου πραγματοποιούνται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου (Δ.Α.Κ.), ξεκινούν στις 20.30 μ.μ. και παίρνουν μέρος σ’ αυτές οι καταξιωμένοι  Πόντιοι καλλιτέχνες Παρχαρίδης Αλέξης, Μπαϊρακτάρης Θωμάς, Δασκουλίδης Γιάννης, Χριστοφορίδης Δημήτρης, Σαβιολάκης Κώστας, Κυριακίδης Παύλος, Ιακωβίδης Γιώργος, Μαυρίδης Γιώργος, Χινιτίδου Σοφία.

Οι δύο πρώτες ημέρες προσέφεραν στο κοινό που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις πολλές ωραίες στιγμές, ενώ οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεσηκώνοντας τον κόσμο που πλαισίωσε τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου προετοίμασε γι’ αυτό το τριήμερο ένα πολύ πλούσιο και όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα χωρίς όμως να κουράσει το κοινό με υπερβολές και περιττά πράγματα. Σήμερα, τελευταία και καλύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, αναμένεται το χορευτικό της νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου να εντυπωσιάσει και η λύρα του Μπαϊραχτάρη να μαγέψει το κοινό ολοκληρώνοντας με τον πιο ωραίο τρόπο τις «τριήμερες  Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2017».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ