Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΧάλκινο μετάλλιο για τον Δημήτρη Ζησίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Χάλκινο μετάλλιο για τον Δημήτρη Ζησίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Μια ακόμη σπουδαία παγκόσμια διάκριση για τη χώρα μας πέτυχε ο  Παραολυμπιονίκης του Ρίο Δημήτρης Ζησίδης, κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που ολοκληρώθηκε χτες στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής από το Κορδελιό κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ, ρίχνοντας τη σφαίρα  στα 9.57 μέτρα, πετυχαίνοντας την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κορυφαία αυτή παγκόσμια αθλητική διοργάνωση.

“Κάθε αγωνιστική προσπάθεια του Δημήτρη Ζησίδη είναι και μια νίκη για την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες. Συγχαίρουμε τον μεγάλο Έλληνα Αθλητή για τις μεγάλες αθλητικές του επιτυχίες, οι οποίες μας κάνουν διπλά περήφανους. Ο τόπος που τον γέννησε και όλοι εμείς οι απλοί συμπολίτες του υποκλινόμαστε μπροστά στο μεγαλείο της δύναμης, της ισχυρής θέλησης και της προσωπικότητας του Δημήτρη Ζησίδη, ο οποίος συνεχίζει να μας διδάσκει και να μας συγκινεί, αποτελώντας  το πρότυπο του ανθρώπου που δεν σταματά να  αγωνίζεται, να προσπαθεί και να κατακτά τους στόχους και τα όνειρά του” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ