Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜέχρι και σήμερα το μεσημέρι ο κ. Βασιλειάδης δεν είχε παραιτηθεί!

Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι ο κ. Βασιλειάδης δεν είχε παραιτηθεί!

Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και δημοτικός σύμβουλος του δήμου, Ανέστης Βασιλειάδης, δεν προέβη σε παραίτηση όπως είχε ανακοινώσει μία εβδομάδα πριν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου! Ίσως ο κ. Βασιλειάδης θεώρησε ότι η προφορική παραίτησή του έχει την δύναμη της γραπτής, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Εάν δεν υποβάλει γραπτή παραίτηση, παραίτηση δεν υπάρχει!

Κάποιοι κακοήθεις βέβαια κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχόμενη ανάκληση της προφορικής παραίτησης του Ανέστη Βασιλειάδη. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει κανένας ανίκανο για ζυμώσεις και για πολιτικά παιχνίδια. Όσοι γνωρίζουν βέβαια τον Ανέστη Βασιλειάδη ξέρουν ότι ο λόγος του δεν είναι λάστιχο για να τον απλώνει και να τον μαζεύει ανάλογα με τις συνθήκες! Όλοι θυμούνται ακόμα και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έταζε λαγούς με πετραχήλια, τον Ανέστη Βασιλειάδη να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του και να «κρατάει μικρό καλάθι»!

Βέβαια επειδή πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ και επειδή ο Ανέστης Βασιλειάδης είναι ο επικεφαλής της παράταξής του ΣΥΡΙΖΑ, το χέρι μας στη φωτιά δεν πρόκειται να το βάλουμε για το τι τελικά θα γίνει, αφού η Συριζαίικη κωλοτούμπα έχει αποδειχτεί χωρίς όρια! Απλά νομίζουμε ότι πολύ δύσκολα η κωλοτούμπα θα έφτανε μέχρι τον Ανέστη!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ