Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί τόση αστυνομοκρατία κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Εύοσμο;!

Γιατί τόση αστυνομοκρατία κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Εύοσμο;!

Κατηγορήθηκε ο πρωθυπουργός ότι από εκεί που θα καταργούσε τα ΜΑΤ, όχι μόνο δεν τα κατάργησε αλλά έφτασε να βουλιάξει τον Εύοσμο με αστυνομικές δυνάμεις που τον συνόδευαν στα εγκαίνια της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ευόσμου! Οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν περισσότερες και από τους διαδηλωτές και από τους παρατρεχάμενους που πήραν μέρος στα εγκαίνια και από το άθροισμα και των δύο, για να μην γράψουμε ότι ήταν περισσότερες και από τους κατοίκους του Ευόσμου!

Διαρροές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, θέλοντας να δώσουν απάντηση σε αυτές τις άθλιες διαδόσεις περί αστυνομοκρατίας, αναφέρουν ότι για κανέναν λόγο ο πρωθυπουργός δεν θα συνοδευόταν από τόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο λόγος της παρουσίας ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ήταν το γεγονός ότι στον Εύοσμο κατοικοεδρεύει ο γνωστός πορτοφολάς Διαβολονικολάου και ο πρωθυπουργός φοβήθηκε ότι μπορεί να του αρπάξει το πορτοφόλι, το οποίο γέμισε με τόσο κόπο από το υστέρημα των φτωχών για να το δώσει στους πλούσιους!

Φήμες λένε ότι επειδή ο Διαβολονικολάου έχει ταχυδακτυλουργικές ικανότητες και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να προφυλάξουν το πορτοφόλι του πρωθυπουργού, γι’ αυτό οι μυστικές υπηρεσίες ήρθαν σε επαφή με τους Νεφελίμ οι οποίοι ράντισαν με τα αεροπλάνα τους τον ουρανό και σηκώθηκαν ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο ώστε να μην μπορούν να απογειωθούν επιβατικά αεροπλάνα! Γιατί αυτό;! Γιατί ο Διαβολονικολάου βρισκόταν σε κάποιο νησί του Αιγαίου και ετοιμαζόταν να γυρίσει στον Εύοσμο για τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας! Με την συνεργασία των Νεφελίμ ο Διαβολονικολάου αποκλείστηκε στο νησί κι έτσι το πορτοφόλι του πρωθυπουργού έμεινε γεμάτο για να παραδοθεί στους αναξιοπαθούντες βιομήχανους, εφοπλιστές και τραπεζίτες!

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων προηγήθηκε της δράσης των μυστικών υπηρεσιών για τον αποκλεισμό του Διαβολονικολάου στο νησί και δεν ανακλήθηκε αφού ξεκίνησαν που ξεκίνησαν οι δυνάμεις ασφαλείας, γιατί να μην γνωρίσουν τον ωραίο Εύοσμο και να απολαύσουν και την πρωθυπουργική ομιλία;!

Διαρροές από ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν ότι εκτός από την συνεργασία των Νεφελίμ για να γλιτώσει το πορτοφόλι του πρωθυπουργού από τον Διαβολονικολάου, ο πρωθυπουργός προσευχήθηκε για να μην βρεθεί πίσω του αυτός ο διάβολος που κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος σε παπά και απ’ ότι φαίνεται οι προσευχές του έπιασαν! Δεν βρέθηκε πίσω του!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ