Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ εμπλοκή του Παπανικολάου ξανανοίγει τον φάκελο «Βατοπέδι»

Η εμπλοκή του Παπανικολάου ξανανοίγει τον φάκελο «Βατοπέδι»

Το κότερο του Παπανικολάου

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, η οποία ανέδειξε το «σκάνδαλο του Βατοπεδίου», ο φάκελος «Βατοπέδι» πρέπει να ξανανοίξει παρά την δικαστική απόφαση, διότι τελικά η εφημερίδα είχε υποδείξει λάθος πρόσωπα για εμπλοκή στο σκάνδαλο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εφημερίδα είχε παραπλανηθεί τότε από κάποιον Παπανικολάου και αδίκως είχε κατηγορήσει μοναχούς, υπαλλήλους και πολιτικά πρόσωπα!

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα ανακάλυψε μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ότι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ευθυνόταν ο γνωστός διάβολος Παπανικολάου, ο οποίος χώνει παντού την ουρά του! Ο Παπανικολάου, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε αναχωρητή (εάν τον δει κανένας με ράσο θα νομίσει ότι βρίσκεται σε σκήτη του Όρους), ήταν αυτός που «μαστόρεψε» τα βυζαντινά χρυσόβουλα και τα οθωμανικά φιρμάνια, προκειμένου να περιέλθει η Βιστωνίδα στην κυριότητά του!

Για ποιο λόγο ήθελε την λίμνη Βιστωνίδα ο Βεελζεβούλ;! Μα για να κάνει βόλτες μέσα σ’ αυτήν με το κότερό του, το οποίο αγόρασε από τις ληστείες που πραγματοποίησε σε βάρος του δημοσίου!

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα στο άρθρο της για την εμπλοκή του Παπανικολάου στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου κάνει μια ιστορική αναδρομή στις παλιότερες ρεμούλες του Σατανά, ξεκινώντας από τον 5ο αιώνα π.Χ. κατά τον οποίον ο Παπανικολάου ως υπεύθυνος της ανέγερσης του Παρθενώνα άρπαξε περί τους 1.000 τόνους πεντελικό μάρμαρο, το οποίο μεταπώλησε ξεκινώντας τον μακροαιώνιο πλουτισμό του σε βάρος των δημόσιων ταμείων.

Στο επόμενο επεισόδιο «ο Παπανικολάου φούρναρης»!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ