Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠανηγυρικές εκδηλώσεις στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου για τον εορτασμό της 25ης...

Πανηγυρικές εκδηλώσεις στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της εθνικής και θρησκευτικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο παρελάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Πανηγυρικές θα είναι οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Δημοτική Ενότητα Εύοσμου, λόγω του εορτασμού του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα. Θα ακολουθήσει (11.00 π.μ.) επιμνημόσυνη δέηση  και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Εκπαιδευτικός Θεολόγος του 3ου ΓΕΛ Ευόσμου κ. Γεώργιος Τσοκανάρας.

Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με τη Λαμπαδηφορία του 6ουΔιαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου (έναρξη στις 6.30 μ.μ.)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα τελεστεί στις 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Οικονομολόγος Εκπαιδευτικός του 2ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού κ. Χριστίνα Καρανίκα.

Στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Παύλου Μελά (πλατεία Σκρα), ενώ η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11.00 π.μ. στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ