Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Γιάννης Καμαρινός υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου

Ο Γιάννης Καμαρινός υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου

Πρόωρη έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου καθώς ο Γιάννης Καμαρινός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης δημοσίευμα που τον έφερε ως υποψήφιο για τη θέση του δημάρχου.

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Καμαρινός Γιάννης, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμαρινός είχε πρωτεύσει σε ψήφους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες κατήλθε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νυν δημάρχου, κ. Πέτρου Σούλα, από την οποία αποχώρησε πριν από λίγο καιρό.

Η υποψηφιότητα του κ. Καμαρινού για την θέση του δημάρχου και μάλιστα η τόσο πρόωρη ανακοίνωσή της, αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο και στην παράταξη από την οποία πρόσφατα αποχώρησε, αλλά και σε όσες παρατάξεις ή πρόσωπα είχαν βλέψεις για την διοίκηση ή τον δημαρχιακό θώκο. Η υποψηφιότητα του κ. Καμαρινού σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα, αλλά και τις ζυμώσεις ενόψει των δημοτικών εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Ιούνη του 2019, καθώς ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος σε πολλές εκλογικές μάχες και με διαφορετικούς υποψηφίους δημάρχους, αποφάσισε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να κατέλθει ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ