Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΝα σταματήσει άμεσα η δίωξη του δημάρχου Πατρέων ζητάει το δημοτικό συμβούλιο...

Να σταματήσει άμεσα η δίωξη του δημάρχου Πατρέων ζητάει το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στη συνεδρίαση του της 22ης Φεβρουαρίου 2017 αποφάσισε, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, να στηρίξει τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και να ζητήσει να σταματήσει άμεσα η δικαστική δίωξή του. Αύριο 23 Φλεβάρη 2017 επαναλαμβάνεται η δίκη του Κώστα Πελετίδη για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν παραχώρησε χώρους για προεκλογικές δραστηριότητες στη Χρυσή Αυγή. Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ζητάει να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση για να σταματήσει η δίωξη του Κώστα Πελετίδη.

Το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου ζητάει με το ψήφισμα συμπαράστασης στο δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, να σταματήσει η «φάμπρικα» των μηνύσεων σε βάρος των αιρετών που έχουν ως σκοπό να τους εμποδίσουν να εκφράσουν ελεύθερα την πολιτική τους άποψη.

Το ψήφισμα συμπαράστασης του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους πλην ενός!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ