Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈργο του διαβόλου το «φύτεμα» της βόμβας στο Κορδελιό!

Έργο του διαβόλου το «φύτεμα» της βόμβας στο Κορδελιό!

Όλα όσα γράφονται και λέγονται ότι η βόμβα στο Κορδελιό προέρχεται από βομβαρδισμό του Β’ Παγκοσμίου πολέμου είναι αστειότητες για να μη γράψουμε γελοιότητες! Η βόμβα στο Κορδελιό «φυτεύτηκε» στο συγκεκριμένο σημείο από τον ίδιο τον διάβολο, που ήρθε πάνω στη γη και συγκεκριμένα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου μεταμορφωμένος σε διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του δήμου! Αυτό το συνταξιοδοτημένο πλέον γεροντάκι που μοιάζει με ερημίτη δεν είναι άνθρωπος! Είναι ο ίδιος ο Βελζεβούλ! Αυτός «φύτεψε» τη βόμβα στο Κορδελιό και σύμφωνα με την Εταιρεία Καταγγελιών Κορδελιού Ευόσμου (ΕΚΚΕ) είχε πολύ σοβαρούς λόγους για να το κάνει!

Η ΕΚΚΕ ζήτησε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απενεργοποίησης της βόμβας, τα μηχανουργεία και όλα τα δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες να φυλάσσονται από ισχυρές δυνάμεις καταδρομέων καθώς ο Σωτήριος Μαμωνάς θα επιχειρήσει να εισβάλει στη νεκρή ζώνη! Ο Σωτήριος Μαμωνάς «φύτεψε» την βόμβα στο Κορδελιό για αντιπερισπασμό έτσι ώστε να μπορέσει να δράσει ανενόχλητος μαζί με την ομάδα τρωκτικών που έχει μαζέψει! Ο Σωτήριος Μαμωνάς κατά την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας, ωσάν Νίκολας Κέιτζ στην ταινία «σε 60 δευτερόλεπτα», θα προσπαθήσει να εισβάλει στους σταθμούς του δήμου και να κλέψει όλα τα μηχανήματα και τα αυτοκίνητα του δήμου προκειμένου να τα κόψει και να τα πουλήσει για παλιοσίδερα (στο δεύτερο μέρος δεν ταιριάζει με τον Κέιτζ καθώς εκείνος δεν είχε σκοπό να πουλήσει για παλιοσίδερα τα αυτοκίνητα που έκλεβε)! Ο ντόπιος Νίκολας Κέιτζ, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΕΚΚΕ, δεν πρόκειται να αφήσει κανένα τροχοφόρο του δήμου που να μην το κλέψει! Αυτοκίνητα, γερανοφόρα, απορριμματοφόρα, τίποτα δεν θα αφήσει! Θα αρχίσει όμως από τα JCB, για να μην κακοκαρδίσει όσους τον θεωρούν ειδικό στην κλοπή και στο κόψιμο σκαπτικών μηχανημάτων!

Εάν τελικά δεν ισχύουν οι καταγγελίες της ΕΚΚΕ και ο Σωτήριος Μαμωνάς για άλλη μια φορά δεν δράσει, ενώ καταγγέλλεται ότι θα δράσει, καλή καρδιά! Καταγγελία στην καταγγελία κάποια θα πιάσει! Για να αυξηθούν όμως οι πιθανότητες να πιάσει κάποια καταγγελία της ΕΚΚΕ, καλά είναι να διευρύνει η Εταιρεία Καταγγελιών τους ορίζοντές της! Θα μπορούσε για παράδειγμα να πει ότι θα γίνει μια μεγάλη φυσική καταστροφή στον κόσμο και υπεύθυνος γι’ αυτήν θα είναι ο Σωτήριος Μαμωνάς! Δεν μπορεί! Ολόκληρη υδρόγειος! Δεν θα γίνει τώρα στα κοντά ένας σεισμός, ένα τσουνάμι, μία έκρηξη ηφαιστείου, ένας τυφώνας;! Θα το χρεώσουμε στον Σωτήριο Μαμωνά και όλα θα πάνε καλά!

Στο επόμενο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Σωτήρης ο Μαμωνάς» θα παρακολουθήσετε τον τρόπο που ο πρώην διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του δήμου βομβάρδισε τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θολώνοντας το μυαλό του φιλειρηνιστή προέδρου των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Δεν χάθηκε η βόμβα από το Κορδελιό…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ