Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ σκανδαλολογία για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ήταν έργο του ΣΥΡΙΖΑ!

Η σκανδαλολογία για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ήταν έργο του ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτό είπε σε γενικές γραμμές ο κ. Θεοφάνης Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 1 Φλεβάρη! Ο κ. Θεοφάνης Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην ερώτηση που είχε υποβάλει ο κ. Παύλος Χαϊκάλης στην Βουλή ρωτώντας για σκάνδαλα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου απέρριψε κάθε εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας ότι δεν τροφοδότησε ο ίδιος τον Χαϊκάλη με αυτήν την ερώτηση!

Ο κύριος Θεοφάνης Παπαδόπουλος δεν αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με εκείνην την καταγγελία, όπως κάποιοι διαρρέουν, αλλά συμπλήρωσε ότι η καταγγελία εκείνη είχε δοθεί από τους γνωστούς καταγγέλλοντες του δήμου σε τοπική βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία για να μην εκτεθεί η ίδια έδωσε την ερώτηση στον κ. Χαϊκάλη για να την υποβάλει εκείνος! Η «φωτογράφιση» από πλευράς του κ. Παπαδόπουλου της πρώην βουλευτού και πρώην ΣΥΡΙΖΑ, προς το παρόν δεν απαντήθηκε από την πρώην βουλευτή.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι εκείνη η ερώτηση στη Βουλή άνοιξε όλη αυτή την σκανδαλολογία στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, έστρωσε το έδαφος για την παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους στον δήμο, οι οποίοι χρόνια ψάχνουν για σκάνδαλα και χρόνια δεν βρίσκουν τίποτα, αλλά συνεχίζουν τους έλεγχους τους.

Η σκανδαλολογία και η έρευνα για σκάνδαλα είναι πολύ βολική γιατί με τον τρόπο αυτό όλοι ασχολούνται με τα σκάνδαλα και ξεχνούν ότι οι δήμοι υπολειτουργούν χωρίς το απαραίτητο προσωπικό και τα απαραίτητα μέσα, δημοτικές υπηρεσίες παραδίδονται βορά στους ιδιώτες, η κρατική χρηματοδότηση προς τους δήμους συνεχώς περικόπτεται και οι δήμοι πιέζονται να ξαναφορολογήσουν τους δημότες ώστε να αποκτήσουν έσοδα! Πολύ βολική κατάσταση για τους Συριζαίους οι οποίοι θα έσωζαν τον κόσμο από τα μνημόνια και τον βούτηξαν σε νέα μνημόνια με αρώματα σκανδάλων για να σκεπάσουν με την μπόχα της σκανδαλολογίας τη μπόχα των ψεμάτων που είπαν στον κόσμο για να τον εξαπατήσουν και ν’ αρπάξουν την ψήφο του!

Η τοπική κοινωνία περιμένει απάντηση από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την οποία «φωτογράφισε» ο κ. Παπαδόπουλος ως το πρόσωπο που βρισκόταν πίσω από την ερώτηση Χαϊκάλη στη Βουλή για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Είναι αλήθεια τα όσα είπε ο κ. Παπαδόπουλος από μικροφώνου του δημοτικού συμβουλίου; Αν είναι αλήθεια τι ώθησε την κ. πρώην βουλευτή σ’ αυτή της την ενέργεια; Ερεύνησε εάν τα στοιχεία που της δόθηκαν ήταν αληθινά;! Η ερώτηση ήταν δική της πρωτοβουλία ή ήταν σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ;!

Η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις θα έδινε απαντήσεις για το από πού εκπορεύεται και τι σκοπούς εξυπηρετεί η «βιομηχανία» των καταγγελιών για το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ