Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Διαβολονικολάου φταίει για τον χιονιά και τις επιπτώσεις του!

Ο Διαβολονικολάου φταίει για τον χιονιά και τις επιπτώσεις του!

Μέρες ολόκληρες ακούμε συκοφαντίες για το τι έφταιξε και δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα προβλήματα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από τον καιρό. Ο ένας κατηγορεί τον «χ» δήμαρχο, ο άλλος κατηγορεί τον «ψ» δήμαρχο, ο τρίτος κατηγορεί τον περιφερειάρχη, ο τέταρτος κατηγορεί την αντιπεριφερειάρχη και πάει λέγοντας! Όμως όλα αυτά είναι συκοφαντίες και παραμύθια της Χαλιμάς! Για όλα όσα συνέβησαν από το χιονιά και τον παγετό δεν ευθύνεται κανένας από όλους όσους κατηγορήθηκαν μέχρι τώρα!

Δεν φτάνει που διάφοροι κατηγορούσαν πολιτικούς παράγοντες ονομαστικά και προσωπικά, αλλά κατηγορούσαν και συνολικά την κρατική μηχανή διότι δεν λειτούργησε, λέει, σωστά και άφησε να παγώσει μέχρι και το αλάτι! Μάλιστα λένε ότι αν η κρατική μηχανή ήταν σε ετοιμότητα τίποτε απ’ όσα συνέβησαν δε θα συνέβαιναν!

Όλα αυτά είναι ασύστολα ψεύδη! Η κρατική μηχανή λειτούργησε άψογα! Όμως τίποτε δεν μπορούσε να σταματήσει όλα όσα συνέβησαν! Ίσως μόνο οι λιτανείες θα μπορούσαν να προλάβουν το κακό! Διότι ο χιονιάς, ο παγετός και οι επιπτώσεις τους ήταν έργο αυτού του αφορεσμένου του πρώην διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του Διαβολονικολάου! Αυτός ο Βελζεβούλης υπέβαλε το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης σε τέτοια δοκιμασία!

Είναι αστείο που κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον διάολο με καταγγελίες, δημοσιεύματα και άλλες ανθρώπινες διαδικασίες! Πυρά πρέπει να στηθεί και να καεί ζωντανός αυτός ο διάολος για να ησυχάσει η γη από αυτόν!

Ποιος ξέρει για πόσες φυσικές και άλλες καταστροφές φταίει αυτός ο έξω από εδώ που δεν ρίχνεται μια ώρα αρχύτερα στην πυρά!!

Χαρίδημος Πένσας

Ένταλμα σύλληψης του Παπανικολάου!

Ο καταραμένος ο Σωτήρης φταίει για όλα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ