Απάτη το να εξοικονομήσει μια δημόσια υπηρεσία αντί να ξοδέψει;!

0
4
TEST

Εκτός των υπολοίπων απατών για τις οποίες κατηγορείται ο Παπανικολάου και οι οποίες όλο καταρρέουν κι όλο έρχονται και ξανάρχονται υπό την μορφή καταγγελιών στο τραπέζι του Προκρούστη, όπου έχουμε δέσει τον «έξω από εδώ» τον Παπανικολάου και προσπαθούμε να τον καρατομήσουμε προκειμένου να καρατομήσουμε μαζί του το αγωνιστικό του ήθος και την αγωνιστική του συνέπεια ως εργαζομένου και συνδικαλιστή, υπάρχει μία κατηγορία της οποίας η σειρά ξαναέφτασε να ξαναανακυκλωθεί!

Για ποιο πράγμα ξανακατηγορείται  ο Παπανικολάου;! Γιατί έβαλε στο ταμείο του δήμου 1.800 ευρώ, αντί να βγάλει από το ταμείο του δήμου 1.200 ευρώ! Πώς έγινε αυτό;! Ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε 30 τόνους βιβλιάρια για τους ασφαλισμένους, τα οποία όμως είχαν κάποιο λάθος και έπρεπε να πεταχτούν! Ο ΕΟΠΥΥ απευθύνθηκε στους δήμους προκειμένου να παραλάβουν και να πετάξουν τα βιβλιάρια στη χωματερή, αφού το ασφαλιστικό ίδρυμα δεν είχε τα μέσα για να τα πετάξει το ίδιο! Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου ανέλαβε να εξυπηρετήσει τον ΕΟΠΥΥ. Το κόστος για τη μεταφορά και το πέταγμα των βιβλιαρίων στη χωματερή ανέρχονταν περίπου στα 1.200 ευρώ! Ο Παπανικολάου αντί να τα πετάξει και να χρεώσει τον δήμο με 1.200 ευρώ έδωσε τα βιβλιάρια για ανακύκλωση και έβαλε στα ταμεία του δήμου 1.800 ευρώ, εξοικονομώντας τελικά περίπου 3.000 ευρώ για τον δήμο! Για το όφελος του δήμου ύψους 1.800 ευρώ που προήλθε από την ανακύκλωση των βιβλιαρίων, υπάρχουν τιμολόγια και ζυγολόγια που το αποδεικνύουν. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχει και πόρισμα του ΣΔΟΕ. Δυστυχώς για τη ζημία που θα πάθαινε ο δήμος εάν τα βιβλιάρια πήγαιναν στη χωματερή δεν υπάρχουν τιμολόγια, αφού ακόμα δεν προβλέπεται η έκδοση τιμολογίων για ενέργειες που δεν έλαβαν χώρα!

Για τέτοιου είδους απάτες κατηγορείται ο Παπανικολάου;! Για χορντάδες, βιβλιάρια και άλλα τέτοια κατηγορείται ή γιατί δεν κατρακύλησε συνδικαλιστικά να εφαρμόζει αντεργατικούς νόμους και αντιλαϊκές πολιτικές και να το παίζει από πάνω αγωνιστής, όπως κάνουν πολλοί άλλοι;!

Βασίλης Κιμ.