Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜπλεγμένοι σε σκάνδαλο 14 εκατομμυρίων ευρώ Σούλας και Λαφαζανίδης;!

Μπλεγμένοι σε σκάνδαλο 14 εκατομμυρίων ευρώ Σούλας και Λαφαζανίδης;!

Η ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, για την ακρίβεια, δεν ήταν καν αυτή! Η ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκει τον νυν και τον πρώην δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου σε σκάνδαλο 14 εκατομμυρίων ευρώ, όχι χωρίς να έχουν πρώτα δικαστεί, αλλά χωρίς να τους έχει πρώτα κατηγορήσει ο εισαγγελέας! Παρ’ όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη πώς έχει στο Πολιτικό του Συμβούλιο έναν δήμαρχο ο οποίος εμπλέκεται σε διερεύνηση σκανδάλου!

Βέβαια οι Συριζαίοι δεν είναι χθεσινοί κι έτσι προσέχουν πολύ τις διατυπώσεις τους, μήπως τελικά βρεθούν, αντί για τους Σούλα και Λαφαζανίδη, αυτοί στο σκαμνί κατηγορούμενοι από τον νυν και τον πρώην δήμαρχο για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη! «Αναρωτιόμαστε αν η “συμφωνία αλήθειας” του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει και τη λογοδοσία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, από την οποία έχει ζημιωθεί ενδεχομένως με εκατομμύρια ευρώ ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Βόρειας Ελλάδας. Άραγε, με τέτοιους “αρίστους” ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης να φέρει το “νέο” στην πολιτική; Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει θέση και να δώσει εξηγήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Άκου κάτι Συριζιές! Από την υπόθεση του σκανδάλου στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και από τις κλεψιές του Σούλα και του Λαφαζανίδη, ενδεχομένως να έχει ζημιωθεί ο δήμος;! Εάν υπάρχουν κλεψιμαίικα κύριοι, τότε ο δήμος έχει ζημιωθεί! Τι σόι αναφορά σε «ενδεχόμενη ζημία» είναι αυτή;! Όταν καταγγέλλεις με τον πιο επίσημο τρόπο είτε δημόσια πρόσωπα είτε τον τελευταίο υπάλληλο ή υπάρχει ζημία ή δεν υπάρχει! Εάν δεν είσαι σίγουρος δεν μιλάς καθόλου! Υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ή δεν υπάρχουν;!

Η υπόθεση από την οποία καταγγέλλεται ότι ο δήμος έχασε 14 εκατομμύρια ευρώ, μήπως είναι παρόμοια υπόθεση με εκείνην του JCB, όπως βάφτισαν έναν χορντά αξίας 153€ και από την οποία ο δήμος υποτίθεται ότι έχανε πολλές χιλιάδες ευρώ;! Υπάρχει σκάνδαλο 14 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ή δεν υπάρχει;! Τα όσα αναφέρονται ως διαφυγόντα κέρδη, με βάση τα οποία εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία κατηγορεί Σούλα και Λαφαζανίδη για εμπλοκή σε σκάνδαλο είναι πραγματικότητα ή όχι;! Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την ερώτηση, πριν προχωρήσει στην υιοθέτηση της σκανδαλολογίας, θα μπορούσε να την απευθύνει στα τοπικά του στελέχη! Την απηύθυνε;! Κι αν την απηύθυνε του απάντησαν ότι στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου συμβαίνουν αυτά για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τον λόγο από τον Μητσοτάκη;!

Εν τέλει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ με τόση ευκολία προχώρησε σ’ αυτού του είδους τη δημόσια τοποθέτηση ανάμεσα στα Χριστούγεννα του 2016 και στην Πρωτοχρονιά του 2017;! Μήπως οι κατηγορίες, με τόση ευκολία, σε βάρος του πρώην και του νυν δημάρχου, ήταν η απάντηση στην επιστολή Τσακαλώτου;! Μήπως η σκανδαλολογία είναι το φάρμακο για το 4ο μνημόνιο που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ψηφίσουν οι καλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που «κρέμασαν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στα μανταλάκια»;!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου σε ρόλο λαγού…

https://agkidapress.gr/2016/12/30/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5/

https://agkidapress.gr/2016/12/31/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BD%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ