Ένταλμα σύλληψης του Παπανικολάου!

0
8
TEST

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο εισαγγελέας είναι έτοιμος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης του Παπανικολάου σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων του 2016. Στην ενέργεια αυτή οδήγησε τον εισαγγελέα άρθρο ιστοσελίδας που χρεώνει στον Παπανικολάου όλες τις δύσοσμες υποθέσεις του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Η εισαγγελία μετά από το αποκαλυπτικό άρθρο για τον Παπανικολάου αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του, με κύρια κατηγορία την πρόκληση της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Θεσσαλονίκη, όπως και για την αιθαλομίχλη. Σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα γνωρίζει ότι εδώ και πολύ καιρό στην Δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά προπαντός στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου επικρατεί αποπνικτική ατμόσφαιρα από μία συνεχή δυσοσμία, της οποίας την πηγή δεν μπόρεσε να εντοπίσει η μεγάλη κινητοποίηση των αρχών! Ευτυχώς βρέθηκε η καλή αυτή ιστοσελίδα που αποκάλυψε τον Παπανικολάου ως πηγή της δυσοσμίας και τώρα με τη σύλληψή του θα πάψει να μολύνει τον δήμο με τις φαρμακερές κλανιές του!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μόλις συλληφθεί ο Παπανικολάου θα ανακριθεί και για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Watergate, στο σκάνδαλο της siemens, καθώς και για την συμβολή του στη δημιουργία της τρύπας του όζοντος. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ο Παπανικολάου να ευθύνεται για τις τρελές αγελάδες και για την γρίπη των πτηνών!

Παρ’ όλο που το ένταλμα σύλληψης του Παπανικολάου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα, η σύλληψή του θα καθυστερήσει για μετά τις γιορτές, αφού πρώτα γυρίσει από το Βόρειο Πόλο, όπου, με βάση τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, πήγε να ληστέψει τον Άη Βασίλη.

Η σύλληψη του Παπανικολάου για την δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και σχεδόν σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, θα δώσει τέλος στη δυσφήμηση καλών βιομηχανιών από διάφορους κακεντρεχείς οι οποίοι διαδίδουν ότι σ’ αυτές οφείλεται η δυσοσμία! Δεν είναι τυχαίο ότι η καλή και έγκυρη ιστοσελίδα που αποκάλυψε τον Παπανικολάου ως πηγή της δυσοσμίας έχει φάτσα φόρα, δίπλα στο άρθρο για τον Παπανικολάου, διαφήμιση των καλών βιομηχανιών οι οποίες αδίκως κατηγορούνται, γιατί αν η κατηγορία δεν ήταν άδικη η καλή ιστοσελίδα δεν θα είχε τέτοια διαφήμιση, ενώ απόδειξη της ενοχής του Παπανικολάου είναι ότι ο πληροφοριοδότης της ιστοσελίδας στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου μετά βδελυγμίας απέκρουσε οποιαδήποτε ανυπόστατη φωνή για κινητοποιήσεις εναντίον των καλών βιομηχανιών!

Είναι σίγουρο ότι η σύλληψη του Μαμωνά… συγνώμη… του Παπανικολάου θα δώσει τέλος σε πάσης φύσης δυσοσμία και αδικία και θα μετατρέψει τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σε επίγειο παράδεισο, σε γη της επαγγελίας, σε γη της απαγγελίας και τους κατοίκους του δήμου σε θεούς! Τι θεούς;! Ημίθεους και βάλε λέμε!! Ίσως με τη σύλληψη του Παπανικολάου σταματήσουν και οι ροές των προσφύγων καθώς ακούγεται ότι και τους βομβαρδισμούς στη Μέση Ανατολή ο Παπανικολάου τους κάνει!

Ολοκληρώνοντας την αναφορά στο ξεβράκωμα του Παπανικολάου θα θέλαμε να προσθέσουμε μία ακόμη πτυχή στις κατηγορίες εναντίον του από την καλή και έγκυρη ιστοσελίδα! Εάν βάλεις στον Παπανικολάου ένα τουρμπάνι, θα παραφέρνει στον Μπιν Λάντεν! Βρε μήπως τελικά ο Μπιν Λάντεν δεν σκοτώθηκε, παρά άλλαξε το όνομά του σε Παπανικολάου;! Μήπως τελικά ο Παπανικολάου βρίσκεται πίσω από την Αλ Κάιντα και το «Ισλαμικό Κράτος»;!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Απάτη το να εξοικονομήσει μια δημόσια υπηρεσία αντί να ξοδέψει;!