Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΣυντριπτική νίκη πέτυχαν οι ταξικές δυνάμεις της Δ.Α.Σ.–Ο.Τ.Α.

Συντριπτική νίκη πέτυχαν οι ταξικές δυνάμεις της Δ.Α.Σ.–Ο.Τ.Α.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία για τη συντριπτική νίκη που πέτυχε στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις του νομού Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«Συντριπτική  νίκη πέτυχαν οι ταξικές δυνάμεις  της Δ.Α.Σ.–Ο.Τ.Α. στις χθεσινές εκλογές (20-12-2016) του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Ν. Θεσσαλονίκης Κατέλαβαν την πρώτη θέση με απόλυτη πλειοψηφία και 13 από τις 17 έδρες της διοίκησης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

Όμως η επίθεση που δεχόμαστε σαν εργαζόμενοι, είναι σε εξέλιξη. Συνεχίζουμε τον αγώνα  για να  βάλουμε εμείς τέλος, με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας της εργατικής τάξης και με σχέδιο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των εκμεταλλευτικών σχέσεων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Συναδέλφισσες και τους Συνάδελφους που τίμησαν και με την ψήφο τους κοινούς αγώνες που κάναμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ