Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Είναι φονιάδες γιατί είναι ταγματασφαλίτες…

22-10-2016

tagmatasfalites-kefalia-antartwn

Δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αλήτες στην υπηρεσία του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος έτοιμοι να λειτουργήσουν ως η σιδερένια φτέρνα του, όταν τα παπατζιλίκια αριστεροδεξιοκεντρώων δεν περνούν στον λαό. Είναι τύποι του υποκόσμου, νταβαντζίδες, προαγωγοί, μαστροποί, μπράβοι βουτηγμένοι στην βρωμιά, έτοιμοι να χτυπήσουν και να σκοτώσουν για ψήλου πήδημα! Κρύβονται πίσω από συνθήματα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», είναι και κάποιοι χαχόλοι που τους πιστεύουν και τους ακολουθούν! Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν διάβασαν ποτέ τους μία συνεχόμενη γραμμή ενός βιβλίου, που τα Ελληνικά τους είναι χειρότερα από ενός μετανάστη που έχει ξεπεράσει τον ένα χρόνο παραμονής σ’ αυτόν τον τόπο, αλλά αυτοί περνιούνται για Έλληνες. Είναι οι γνωστοί σε όλους μας «εγέρθουτου»!

Τύποι οι οποίοι έστειλαν από το ξύλο μετανάστες στο νοσοκομείο, που οργανωμένα προσπάθησαν να σκοτώσουν σε φονικό καρτέρι αγωνιστές, που κατόπιν με τον ίδιο τρόπο κατάφεραν να σκοτώσουν τον αντιφασίστα και το κράτος τους έχει χρόνια και τους λιβανίζει, ανεχόμενο τις προκλήσεις τους γιατί είναι δικοί του, σάρκα από τη σάρκα του, ανεχόμενο τα καλέσματά τους για δημιουργία ταγμάτων ασφαλείας σε μορφή συλλόγων για να χτυπήσουν τους μετανάστες, για να μην επιτρέψουν στα προσφυγόπουλα να πάνε στο σχολείο, για να ξυλοφορτώσουν τους γιούφτους, για να καταδιώξουν τους Εβραίους, για να τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές, για να δολοφονήσουν τους κομμουνιστές.

Άρχισαν ήδη οι κορώνες και τα κροκοδείλια δάκρυα γιατί ένας τέτοιος τύπος του υποκόσμου, υμνητής των ταγμάτων ασφαλείας που ονειρεύτηκε να τα επανασηστήσει, με ευκολία αφήρεσε ζωή! Μα γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία! Ποτέ δεν είχε αξία ούτε τότε όταν οι πρόγονοί τους έκοβαν κεφάλια και τα παλούκωναν ως τρόπαια, όταν βίαζαν γυναίκες αγωνιστών και τις έκαιγαν ζωντανές μαζί με τα παιδιά τους, όταν συνεργάζονταν με τον κάθε κατακτητή ενάντια στην πρόοδο και την απελευθέρωση. Το χαμένο κορμί που ήθελε να επανασυστήσει τα τάγματα ασφαλείας δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε ως όργανο του κράτους, όταν τσάκιζε όποιον αγωνιστή σήκωνε κεφάλι και διεκδικούσε μία ανθρώπινη ζωή. Όταν εκτρέφεται η αλητεία, γιατί βολεύει το αστικό κράτος, τα δάκρυα κατόπιν για τη δολοφονία μόνο υποκριτικά μπορεί να είναι.

Τραμπούκους και αιμοβόρους θέλει το αστικό κράτος για να τρομοκρατούν οποιονδήποτε σκέφτεται να βγει από το πετσί του και να αγωνιστεί, θέλει δολοφόνους, σκυλιά λυσσασμένα που να μπορούν να εκτελούν τις δολοφονικές εντολές του, μόνο που η κατάσταση όταν εκτρέφονται δολοφόνοι μπορεί να ξεφύγει και οι δολοφόνοι να μην σκοτώσουν με εντολή, αλλά για «ψήλου πήδημα»! Το δολοφονικό χέρι που ξανασηκώθηκε και αφαίρεσε ζωή, λίγες ημέρες πριν έβγαζε ρατσιστικούς λόγους εναντίον της μόρφωσης των προσφυγόπουλων αλλά κανένας δεν το «μάζεψε» με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο που τόσο διαφημίσανε.

Χίτες και ταγματασφαλίτες είναι, δολοφόνοι που δεν χρειάζεται να αφαιρέσουν ζωή για να καταλάβει κανείς ότι είναι δολοφόνοι. Δολοφόνοι που πριν τραβήξουν την σκανδάλη βγάζουν ρατσιστικούς λόγους σε δρόμους και σε πλατείες, ακόμα και μέσα σε αυλές σχολείων, αλλά μερικοί νομίζουν ότι είναι νοικοκύρηδες που απλά δεν θέλουν τους ξένους! Κανέναν δεν θέλουν, ούτε τον γείτονά τους, τον οποίον όταν διαφωνούν μαζί του ακόμα για ένα «κιχ» τον πυροβολούν γιατί δεν μπόρεσαν να τον δείρουν. Δολοφόνοι επίσης είναι όλοι όσοι τους στηρίζουν παντοιοτρόπως, γιατί η εγκληματική τους δράση είναι απροκάλυπτη. Αλήτες απόγονοι αλητών στην υπηρεσία του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος είναι κι ο λαός οφείλει να τσακίσει την μήτρα που τους γεννά για να μην ξαναγεννηθούν. Ο λαός οφείλει να τσακίσει το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που πίνει ανθρώπινο αίμα για να πλουτίζουν μια χούφτα παράσιτα παγκοσμίως, τα οποία, όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους, χρειάζονται τις υπηρεσίες των φασιστών ρατσιστών δολοφόνων.

Νάβις

Για μένα χτυπάει η καμπάνα…

Το χιούμορ του φασίστα δολοφόνου!

You must be logged in to post a comment Login