Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Φασίστες κότες δολοφόνοι!

09-10-2016

nazi-bothros

Μας αποκαλούν γραφικούς και ανθρώπους του περιθωρίου είπε ο φασίστας χοντρομπαλάς άριος που μίλησε στην συγκέντρωση του μίσους εναντίον των προσφύγων και των προσφυγόπουλων! Ακόμα και όταν μιλούν από τα μικρόφωνα, αλλά δεν είναι μεταξύ τους, τους αρέσει να κάνουνε τις κότες οι φασίστες! Κανένας δεν τους χαρακτηρίζει γραφικούς και ανθρώπους του περιθωρίου! Φασίστες ρατσιστές γουρούνια είναι, πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών των συνεργατών των γερμανών είναι και αγαπούν την Ελλάδα όσο την αγαπούσαν και οι ναζίδες πρόγονοί τους. Ο αγράμματος απολίτιστος που δεν μπορούσε να πλησιάσει το μικρόφωνο γιατί από το βήμα που μιλούσε τον χώριζαν τα περίπου δύο μέτρα της σαπιοκοιλιάς του, με ύφος και χειρονομίες Standartenführer των SS αναρωτιόταν αν η κυβέρνηση εκπροσωπεί την αφεντιά του και τα υπόλοιπα SS ή τους λαθρομετανάστες!

Στη συνέχεια της ομιλίας του το βουβάλι, ο Standartenführer των SS, αποφασίζει να ξαναγίνει κότα και να πει ότι οι αναρχικοί τον χαρακτηρίζουν Ναζί και φασίστα! Ναζί και φασίστα, αυτόν και τον συρφετό του, τον χαρακτηρίζει όλος ο κόσμος, εκτός από τους μολυσμένους ομοϊδεάτες του! Ο καρνάβαλος ναζί φωνάζει ότι είναι Έλληνας αφού το παρουσιαστικό του αποπνέει μία αρχαιοελληνική ομορφιά καθώς μαζί με τα προγούλια του σε κάθε του κραυγή πάλλονται και οι πατσάδες της κοιλιάς του, ενώ από κάτω μερικοί φασίστες φωνάζουν το εμετικό «Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών» για να τιμήσουν τον Παττακό!

Ανάμεσα στα ζήτω, στα όχι και στις άλλες άναρθρες κραυγές που βγάζει ο βουβαλίσιος σβέρκος του Standartenführer των SS και επαναλαμβάνουν από κάτω οι δέκα ναζίδες, ο ναζιστικός ιπποπόταμος ξεχωρίζει τους κυνηγημένους από την Μικρά Ασία του τότε και του τώρα, γιατί οι τότε ήταν Χριστιανοί και οι τώρα είναι Μουσουλμάνοι, ξεχνώντας πως ακόμα και τώρα τουρκόσπορους φωνάζουν τους απογόνους των Ελλήνων προσφύγων!

Ο ιπποπόταμος Standartenführer των SS δεν θα γίνει ποτέ κανονικός ναζί όπως δεν θα γίνουν κανονικοί ναζίδες ούτε τα σκουλήκια που τον επευφημούν από κάτω! Οι κανονικοί ναζίδες θα σιχαίνονταν και να τους κοιτάξουν γιατί εκείνοι τουλάχιστον δεν ήταν κότες! Και αυτοί είναι κότες γιατί θα κάνουν σύλλογο κατά των μεταναστών, ενώ δεν τον χρειάζονται! Έχουν σύλλογο και είναι εκείνος που κάρφωσε το μαχαίρι στο κορμί του Παύλου, που κατέβασε τον λοστό στο κεφάλι των μελών του ταξικού κινήματος, που κοπάνησε το καδρόνι στα παΐδια των μεταναστών. Είναι κότες γιατί στις βρωμερές συνάξεις τους δεν τολμούν να ανεμίσουν τα λάβαρά τους με τις σβάστικες, τα οποία έγιναν κουρελούδες κάτω από το βήμα του Κόκκινου Στρατού, παρά λερώνουν τις Ελληνικές σημαίες πιάνοντάς τες στα χέρια τους!

Στις κραυγές ότι θα φράξει το δρόμο για να μην μπούνε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, μπορούμε να του πούμε ότι αυτό είναι το μόνο εύκολο αρκεί να χώσει τα ξίγκια του στην είσοδο του σχολείου! Τότε δεν θα μπορεί να περάσει κανένας, μήτε κι ο αέρας! Ας προσέξει μόνο μην παρασφηνωθεί και δεν μπορούν να τον βγάλουνε και χαθεί η δυνατότητα να μολύνει την ατμόσφαιρα με το δηλητήριο που ξερνάει από τον βόθρο που έχει στη θέση του στόματος!

Θα σχολιάζαμε και τις κραυγές του υπαρχηγού του, ενός χλιμίτζουρα που παράστησε στην συγκέντρωση του αίσχους και του μίσους τον Obersturmbannführer των SS, αλλά όση προσπάθεια και να κάναμε δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τα ακατάληπτα Ελληνικά του κι εκείνος για να παραστήσει τον Έλληνα δεν έλεγε να μιλήσει στην μητρική του γλώσσα ώστε να τον καταλάβουμε, παρά κραύγαζε «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» παριστάνοντας εκείνον τον πράκτορα της CIA που ήρθε κάποτε σ’ αυτόν τον τόπο για να μας παραστήσει κι εκείνος τον σοσιαλιστή!

Ο φασισμός ξαναπαίρνει αμπάρτζα και ξαναβγαίνει! Φύλακες γρηγορείτε γιατί αυτήν την φορά δεν θα δολοφονήσουν μόνο έναν, αν αισθανθούν ότι μπορούνε! Θα ετοιμάσουν ομαδικούς τάφους και αφού ρίξουν μέσα πρώτα τους πρόσφυγες θα ρίξουν μετά τους κομμουνιστές, τους εβραίους, τους γύφτους, τους ομοφυλόφιλους κι όταν θα έρθει η σειρά σου θα είσαι ο τελευταίος για ξεπάστρεμα και δεν θα υπάρχει κανένας έστω για να ξέρει ότι ξεπαστρεύτηκες!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

You must be logged in to post a comment Login