Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ δήμαρχος Καρπενησίου ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»

Ο δήμαρχος Καρπενησίου ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»

karpenhsi-dhmarxos-panagia-kremasth-1

Ευχαριστήρια επιστολή και αναμνηστικό δίπλωμα απέστειλε ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης στον Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» για τη συμμετοχή του στις «γιορτές δάσους» και στα «Μποτσάρεια 2016». Αναλυτικά η επιστολή του δημάρχου είναι η παρακάτω:

«Κυρία πρόεδρε Κερογλίδου Θεοδώρα, αξιότιμο ΔΣ και αξιότιμα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή”

Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων “Μάρκος Μπότσαρης” πραγματοποίησε διήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του Σουλιώτη ήρωα Μάρκου Μπότσαρη.

Με την ουσιαστική και μεγαλύτερη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, φιλαρμονικών, εθελοντών δημοτών και συντονιστών καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε και να εμπλουτίσουμε ένα τόσο ξεχωριστό δρώμενο στα πλαίσια των γιορτών δάσους, τιμώντας την ιστορία της περιοχής μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την σημαντική συμβολή σας που ήταν καθοριστική ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση. Η επιτυχία ανήκει σε όλους και ευελπιστούμε του χρόνου σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή συλλόγων ώστε να πετύχουμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθιερώνοντας τα “Μποτσάρεια” ως θεσμό του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή”, ο οποίος συμμετέχοντας και στις “γιορτές δάσους 2016” την Παρασκευή 5 Αυγούστου, ενθουσίασε το κοινό, που κατέκλυσε την πλατεία Καρπενησίου, με το χορευτικό συγκρότημα και τους μουσικούς του».

karpenhsi-dhmarxos-panagia-kremasth-2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ