Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί δήμος της ρεμούλας ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου;!

Γιατί δήμος της ρεμούλας ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου;!

evosmos-plateia-parking-2

Γιατί η πολιτεία του έκλεψε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και κανένας δημοσιογράφος και πολιτικός, πλην εκείνων που ειρωνικά κάποιοι τους αποκαλούνε ταξικούς, δεν φώναξε για την κλοπή! Τι ήταν εκείνη η κλοπή;! Ήταν τμήμα των 9 δισεκατομμυρίων ευρώ που η πολιτεία εισέπραξε από τους φορολογούμενους για να τα αποδώσει στους δήμους αλλά δεν τα απέδωσε ποτέ! Με τις ψήφους όλων των κομμάτων, πλην του ΚΚΕ, οι δήμοι τα χάρισαν στην πολιτεία για να τα δώσει με τη σειρά της μποναμά στις τράπεζες! Οι μάχιμοι έγκριτοι δημοσιογράφοι που με ευκολία χαρακτηρίζουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου δήμο της ρεμούλας, για την σε βάρος του ρεμούλα της πολιτείας μήτε που είδαν μήτε που ξέρουν κάτι! Με τα συγκεκριμένα χρήματα ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου όχι απλά δεν θα χρωστούσε πουθενά, αλλά θα είχε κάνει και ένα σωρό έργα!

Δήμος της ρεμούλας ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου γιατί το νέο έτος χρειάζεται να στεγάσει 270 επιπλέον μαθητές, αλλά δεν έχει σχολεία κι έτσι πρέπει να προμηθευτεί αίθουσες προκάτ, τις οποίες όμως η πολιτεία αρνείται να πληρώσει! Δηλαδή η πολιτεία καταδικάζει τον δήμο να βρει τα χρήματα για τις αίθουσες από τους πετσοκομμένους πόρους που του δίνει ή να αφήσει 270 μαθητές χωρίς σχολείο! Γι’ αυτό το πρόβλημα του δήμου μας πότε θα μιλήσει κάποιος μάχιμος έγκριτος δημοσιογράφος;! Τα σχολεία σε έναν μήνα θα ανοίξουν!

Δήμος της ρεμούλας ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου γιατί τα αιτήματά του για ανέγερση σχολικών κτιρίων χάνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες και κάθε χρόνο τα σχολεία ολημερίς χτίζονται και το βράδυ γκρεμίζονται σαν το γιοφύρι της Άρτας! Τα σχέδια και οι μελέτες προφανώς δεν χάνονται ως δια μαγείας αλλά επειδή αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μην ξοδευτούν να τα χτίσουν! Γι’ αυτό πότε θα μιλήσει κάποιος μάχιμος έγκριτος;!

Δήμος της ρεμούλας ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου γιατί οι κρατικές υπηρεσίες κωλυσιεργούν να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να λειτουργήσει το νέο ΕΠΑΛ Κορδελιού, το οποίο φυσικά δεν χτίστηκε, αλλά νοικιάστηκε;! Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες δεν λένε να λύσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα για τη λειτουργία του ΕΠΑΛ Κορδελιού, αφού την χρηματοδότηση τη φόρτωσαν έτσι κι αλλιώς στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, στο δήμο της «ρεμούλας»! Με την κωλυσιεργία αυτή το νέο ΕΠΑΛ Κορδελιού δεν πρόκειται να λειτουργήσει πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ αν οι κρατικές υπηρεσίες καθυστερήσουν λίγο ακόμη αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει ολόκληρη τη νέα χρονιά. Γι’ αυτό πότε θα μιλήσει κάποιος μάχιμος έγκριτος;! Γι’ αυτό πότε κάποιος μάχιμος θα ζητήσει από κάποιον εισαγγελέα να παρέμβει;!

Δήμος της ρεμούλας λοιπόν ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου για τους παραπάνω λόγους και για πολλούς άλλους για τους οποίους άμεσα θα μιλήσουμε. Θα μιλήσουμε εμείς γι’ αυτούς τους λόγους γιατί δεν είναι «πιασάρικοι» για να μιλήσουν κάποιοι άλλοι. Δεν είναι ειδήσεις της κλειδαρότρυπας, δεν είναι αποπροσανατολιστικοί, δεν θίγουν πρόσωπα και υπολείψεις για να κρύψουν τις βρομοδουλειές του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος σε βάρος του λαού του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και συνολικά του λαού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ