Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο άνοιγμα του κόμβου της Μαιάνδρου μεταφέρεται για λίγες ημέρες

Το άνοιγμα του κόμβου της Μαιάνδρου μεταφέρεται για λίγες ημέρες

maiandroy-perifereiakh-2

Η αντιδημαρχία τεχνικών έργων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ενημέρωσε πως ο κόμβος της Μαιάνδρου παραλήφθηκε τελικά, αλλά η απόδοσή του στην κυκλοφορία θα μετατεθεί για μετά το Πάσχα ύστερα από συνεννόηση με την τροχαία. Η τροχαία ενημέρωσε την αντιδημαρχία τεχνικών έργων ότι τα φανάρια του κόμβου της Μαιάνδρου θα τεθούν σε λειτουργία για πρώτη φορά και ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα συντονισμού του δικτύου των φωτεινών σηματοδοτών όλης της περιφερειακής, μποτιλιαρίσματα εξαιτίας της εξόδου του Πάσχα και κίνδυνος ακόμα και ατυχημάτων. Μετά από αυτό η αντιδημαρχία τεχνικών έργων σε συνεννόηση με την τροχαία αποφάσισαν την μεταφορά της παράδοσης του κόμβου της Μαιάνδρου με την περιφερειακή προς όλες τις κατευθύνσεις για μετά το Πάσχα.

Η δικαιολογία για την μετάθεση της παράδοσης του κόμβου της Μαιάνδρου για μετά το Πάσχα ακούγεται λογική, αλλά το ότι καθυστέρησε η παραλαβή του έργου για τρεις μήνες, αφότου ολοκληρώθηκε, ακούγεται εντελώς παράλογο. Ο δήμος και οι υπόλοιποι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία ταλαιπωρούν χιλιάδες πολίτες χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.

Σε ερώτηση που τέθηκε δίκην χάριτος στον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Σάκη Δανηϊλίδη αν η παράδοση του κόμβου της Μαιάνδρου γίνει μετά το Πάσχα του 2018, απάντησε ότι θα χρειαστούν μόνο μερικές μέρες μετά το Πάσχα του 2016. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Δανηϊλίδης έκανε σοβαρές προσπάθειες για να παραδοθεί το έργο στην κυκλοφορία, χωρίς να έχει άμεση ευθύνη, αλλά την επόμενη φορά θα χρειαστούν ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες ώστε αφενός να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης και αφετέρου να μην αλλάζει η ημερομηνία παράδοσης ενός έργου «δέκα» φορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ