Τελευταία

  Ο κόμβος της Μαιάνδρου να ανοίξει αμέσως

  20-04-2016

  perifereiakh-odos-maiandroy-kyklikh-poreia

  Πέρασαν δύο μήνες συν δώδεκα ημέρες από τότε που ολοκληρώθηκε ο κόμβος της Μαιάνδρου! Ο κόμβος της Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό είναι έτοιμος εδώ και τόσον καιρό, αλλά δεν δίνεται στην κυκλοφορία, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και να αποσυμφορηθούν οι κόμβοι της Μακρυγιάννη και του Κορδελιού! Γιατί;! Γιατί δεν υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος να παραλάβει το έργο!

  Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες σε διάφορα έργα εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων ή εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών! Ξέραμε ότι έργα καθυστερούσαν να παραδοθούν στους πολίτες διότι αργούσε η υλοποίησή τους! Αλλά ότι υπάρχουν έτοιμα έργα τα οποία δεν παραδίδονται σε χρήση γιατί δεν υπάρχει κάποιος να τα παραλάβει, ενώ είναι απολύτως έτοιμα, το ακούμε για πρώτη φορά!

  Η διοίκηση του δήμου να κάνει να αδύνατα δυνατά «χτυπώντας τη γροθιά της», όπου χρειάζεται για να ανοίξει άμεσα ο κόμβος της Μαιάνδρου! Προφανώς τα αρμόδια πολιτικά όργανα για την παράδοση του έργου δεν συγκινούνται από τις φιλότιμες προσπάθειες του αντιδημάρχου τεχνικών έργων του δήμου, Σάκη Δανηϊλίδη! Μάλλον χρειάζεται η διοίκηση, ζητώντας και την συνδρομή της αντιπολίτευσης, να πιέσει πιο δυναμικά ώστε άμεσα να ανοίξει ο κόμβος της Μαιάνδρου! Δεν είναι δυνατόν ένα έργο αποπερατωμένο που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στο δήμο να καθυστερήσει να παραδοθεί ούτε μία επιπλέον μέρα!

  You must be logged in to post a comment Login