Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑνοίγει ο κόμβος της Μαιάνδρου προς όλες τις κατευθύνσεις

Ανοίγει ο κόμβος της Μαιάνδρου προς όλες τις κατευθύνσεις

perifereiakh-odos-maiandroy

Εντός των επόμενων 10 ημερών αναμένεται να ανοίξει ο κόμβος της Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό προς όλες και από όλες τις κατευθύνσεις. Ο κόμβος έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο μήνες, αλλά δεν παραδίδεται στην κυκλοφορία καθώς διαδραματίζεται μία από τις συνήθεις κωμικοτραγικές καταστάσεις! Δεν έχει οριστεί νέος διευθυντής τεχνικών έργων στην περιφέρεια και δεν υπογράφει κανένας την παραλαβή του έργου, αναμένοντας τον διορισμό του νέου διευθυντή! Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου, Σάκης Δανιηλίδης πιέζει τις υπηρεσίες της περιφέρειας, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα και να ανοίξει ο κόμβος της Μαιάνδρου, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων που χρησιμοποιούν την περιφερειακή οδό.

perifereiakh-odos-maiandroy-kyklikh-poreia

Ο κόμβος της Μαιάνδρου με την περιφερειακή οδό θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του χρόνου με φανάρια στην κυκλική πορεία, οπότε αναμένεται η πλήρης αποπεράτωση του έργου και η παράδοσή του, καθώς τότε πρόκειται να ολοκληρωθεί η υπόγεια σήραγγα από την οποία θα περνάει η περιφερειακή οδός. Με την ολοκλήρωση και παράδοση της υπόγειας σήραγγας θα πάψει η λειτουργία των φαναριών τα οποία δεν θα χρειάζονται.

perifereiakh-odos-ypogeia-syragka-maiandroy

Έτοιμη είναι επίσης η πεζογέφυρα της οδού Σμύρνης που συνδέει την Νέα Πολιτεία με την περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού. Και σ’ αυτήν την περίπτωση το έργο δεν παραλαμβάνεται επειδή δεν έχει τοποθετηθεί ο ανελκυστήρας, όπως προβλέπεται από τα σχέδια! Καλό θα ήταν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε η πεζογέφυρα να δοθεί στους κατοίκους έστω και χωρίς τον ανελκυστήρα για κάποιο χρονικό διάστημα, για να μην βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους διασχίζοντας την περιφερειακή οδό.

pezogefyra-smyrnhs-periferiakos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ