Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ λαμπρότητα των δύο παρελάσεων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Η λαμπρότητα των δύο παρελάσεων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

parelash-25-martioy-2016-eyosmos

Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Τα τμήματα των σχολείων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου,   οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου, παρελαύνοντας ενώπιον των εκατοντάδων δημοτών και στις  δύο μαθητικές παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις  δημοτικές κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

Οι μαθητικές παρελάσεις στο δήμο συνεχίζουν να είναι δύο. Γιατί; Γιατί ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου είναι τεράστιος και επιπλέον δημιουργείται κινητικότητα στην αγορά εξαιτίας των παρελάσεων και στις δύο δημοτικές κοινότητες. Οι διαπιστώσεις είναι πραγματικές και καλώς η διοίκηση του δήμου δεν συμπτύσσει τις δύο παρελάσεις σε μία.

Η απορία όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι η διοίκηση Λαφαζανίδη μετά από κάθε εθνική εορτή δεχόταν επίθεση διότι δεν προχωρούσε στην διεξαγωγή μόνο μίας παρέλασης και μάλιστα με το επιχείρημα ότι ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου είναι ο μοναδικός δήμος που διεξάγονται δύο παρελάσεις!

Τότε ο κ. Λαφαζανίδης έδινε ακριβώς τις ίδιες εξηγήσεις για το λόγο που οι παρελάσεις ήταν δύο και όχι μία, οι οποίες όμως εξηγήσεις δεν έφταναν για να μην χάνει το δημοτικό συμβούλιο την ώρα του σε κόντρες για τον αριθμό των παρελάσεων! Προς τιμήν του ο κ. Λαφαζανίδης δεν έχει αλλάξει την θέση του για τον αριθμό των παρελάσεων, επειδή τώρα βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ