Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Τώρα που η «αρκούδα» δεν υπάρχει…

22-03-2016

prosfyges-paidi-balitsa-2

Ποιος ωφελείται από τυφλά χτυπήματα;! Ποιος ωφελείται από την πέτρα, την κουκούλα και τη μολότοφ;! Ποιος ωφελείται από τις βομβιστικές επιθέσεις;! Οι σημερινές επιθέσεις στις Βρυξέλλες τι εξελίξεις θα δρομολογήσουν;!

Θα δρομολογήσουν:

– Κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και των πολέμων.

– Ενίσχυση των μέτρων καταστολής των λαών.

– Καλλιέργεια της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Ποιοι πραγματοποιούν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους και για ποιο λόγο;

Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, είτε αυτές λέγονται Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ, είτε Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία ή όπως αλλιώς! Τις επεμβάσεις δεν τις πραγματοποιούν από βίτσιο, αλλά από την ανάγκη να ελέγξουν τόπους και λαούς για γεωστρατηγικούς λόγους και για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους.

Ποιοι έχουν ανάγκη να ενισχύσουν τα μέτρα καταστολής;

Οι ίδιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που μέρα με την ημέρα κάνουν τους λαούς φτωχότερους, τσακίζοντας το εισόδημά τους, προκειμένου η πλουτοκρατία την οποία η κάθε ιμπεριαλιστική δύναμη εκπροσωπεί να γίνει πιο ανταγωνιστική και να χοντρύνει κι άλλο την κοιλιά της. Τα μέτρα καταστολής είναι αναγκαία για τους κεφαλαιοκράτες για να μπορούν να κρατάνε τους λαούς με σκυμμένο το κεφάλι, ξεζουμίζοντάς τους με μνημόνια ή χωρίς μνημόνια! Το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου είναι απαραίτητο για να μην σκεφτούν ποτέ οι λαοί να διεκδικήσουν να ζουν σαν άνθρωποι το 2016, με τόσο μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας, με τόσο μεγάλη ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, με τόσο παραγόμενο πλούτο που θα μπορούσε να θρέψει το σύμπαν και αντ’ αυτού κόσμος πεθαίνει από την πείνα και μια χούφτα παράσιτα ιδιοποιούνται όλην αυτή την εξέλιξη.

Ποιοι θα ωφεληθούν από την ανάπτυξη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας;

Οι φασίστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όποιου χρώματος μανδύα κι αν φορούν, δεξιό, κεντρώο, αριστερό ή μαύρο, αφού θα μπορέσουν να κλείσουν χωρίς αντιδράσεις τους κυνηγημένους πρόσφυγες, τους οποίους ξεσπίτωσαν με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, επισείοντας τον κίνδυνο της τρομοκρατίας, αφού σ’ αυτούς φορτώνουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα! Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν όποτε έχουν ανάγκη από σύγχρονους δούλους να διαλέγουν τους πρόσφυγες που χρειάζονται για εργασία, μέσα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, κοιτώντας τους στα δόντια!

Ποιος ωφελήθηκε και ποιος έχασε από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες;!

Οι ιμπεριαλιστικές συμμαχίες των λύκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που θα τις χρησιμοποιήσουν για να ξεκινήσουν την επιβολή νέων δεινών στους λαούς της υφηλίου!

Το δικό μας χρέος

Επειδή μπορεί να ακουστούν ιστορίες για ισλαμιστές τρομοκράτες, ισλαμικό κράτος και άλλα παρόμοια, καλό είναι οι λαοί να θυμούνται ότι όλους αυτούς τους θρησκόληπτους φανατικούς τους έφτιαξαν και τους εκπαίδευσαν οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές ως αντίβαρο στην ριζοσπαστικοποίηση των λαών της Μέσης Ανατολής και ως αιχμή του δόρατος εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης! Τώρα που η αρκούδα δεν υπάρχει, τις τρομοκρατικές αυτές ομάδες τις χρησιμοποιούν σε βάρος των λαών. Άλλωστε η προβοκάτσια δεν έπαψε ποτέ να είναι βασικό όπλο στην φαρέτρα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Ο ελληνικός λαός, όλοι οι λαοί, πρέπει να επαγρυπνούν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και  της Μέσης Ανατολής “μυρίζει μπαρούτι”, ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και οι ανταγωνισμοί ισχυρών καπιταλιστικών χωρών οξύνονται επικίνδυνα.

Κι επειδή και αυτή τη φορά θα μας καλέσει το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, γενικά κι αόριστα, να «είμαστε όλοι Βέλγοι», λες και οι Βέλγοι πλουτοκράτες είναι στην ίδια μοίρα με τον Βελγικό λαό τον οποίον εκμεταλλεύονται και ο οποίος είναι το θύμα τέτοιων τυφλών χτυπημάτων, θα απαντήσουμε με μια φωνή ότι εμείς είμαστε Προλετάριοι! Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε! Προλετάριοι όλων των χωρών ξεσηκωθείτε και πάρτε την εξουσία στα χέρια σας! Γίνεται εσείς αφέντες στον πλούτο που παράγετε!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login