Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΕΧΝΗΟ Βασίλης Λέκκας σήμερα στο «Μύλος club»

Ο Βασίλης Λέκκας σήμερα στο «Μύλος club»

lekkas-basilhs

Ο Βασίλης Λέκκας θα εμφανιστεί σήμερα Σάββατο 16 Γενάρη 2016 στο «Μύλος club» στη Θεσσαλονίκη (Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία). Το πρόγραμμά του δανείζεται τον τίτλο από το cd που κυκλοφόρησε πρόσφατα, «Τον εαυτό μου ρώτησα», σε συνεργασία με την Βάσω Αλαγιάννη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια με αναφορές στους μεγάλους συνθέτες Μάνο ΧατζιδάκιΜίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Μαρκόπουλο, με τους οποίους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις. Η παράσταση συγκεντρώνει και το έργο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών, όπως ο Ν. Γκάτσος, ο Οδ. Ελύτης, ο Γ. Σεφέρης, ο Γ. Ρίτσος, ο Ν. Καββαδίας, ο Μ. Γκανάς, η Λ. Νικολακοπούλου, ο Α. Δαβαράκης, ο Ε. Αρανίτσης. Θα ακουστούν ακόμα τραγούδια από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με τους Γιάννη Σπάθα και Γιώργο Τρανταλίδη. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στην παράδοση.

Μαζί του οι μουσικοί: Γιάννης Φιλιππουπολίτης, πλήκτρα, Στάθης Σαββίδης, μπουζούκι, Αντώνης Κουμανδράκης, κιθάρα. Φωτισμοί: Αλέξανδρος Προδρόμου.

Ώρα προσέλευσης: 21.30, ώρα έναρξης: 22.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ