Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑντιδημαρχιακό πραξικόπημα στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου!

Αντιδημαρχιακό πραξικόπημα στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου!

dhmarxeio-kordeliou-eyosmou

Παντιέρα σήκωσαν οι αντιδήμαρχοι Κορδελιού-Ευόσμου και δεν υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον δήμαρχο, όπως τους έχει ζητηθεί ακόμα απ’ τα μέσα του Ιούλη! Ενώ ο δήμαρχος δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι οι αντιδήμαρχοι θ’ αλλάζουν κάθε χρόνο, αυτοί αρνούνται να παραιτηθούν εκθέτοντας τον δήμαρχο και παραβιάζοντας το προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Παρόλο που όταν προέκυψε το θέμα είχαμε γράψει ότι οι αλλαγές αντιδημάρχων κάθε χρόνο δεν θα βοηθήσουν στο έργο της διοίκησης, επειδή όμως αυτό αποτελεί προεκλογική δέσμευση, τασσόμαστε στο πλευρό του δημάρχου και καταγγέλλουμε το αντιδημαρχιακό πραξικόπημα! Τους προειδοποιούμε μάλιστα ότι εάν θα προσπαθήσουν να καταλάβουν με τεθωρακισμένα το δημαρχιακό μέγαρο Κορδελιού-Ευόσμου θα βρουν αντιμέτωπο τον λαό του δήμου!

Το αντιδημαρχιακό πραξικόπημα δεν θα περάσει! Θα παλέψουμε στο πλευρό του αγαπητού μας δημάρχου Πέτρου Σούλα να ανατραπεί η προσπάθεια σφετερισμού του θρόνου… sorry, του δημαρχιακού θώκου, θέλαμε να πούμε!! Η εκτροπή των αντιδημάρχων δεν θα περάσει! Να παραδώσουν τώρα τις αντιδημαρχίες!

Νέα ήθη! «Σχήματα λόγου»!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ