Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ γραμμή 43 του ΟΑΣΘ θα λειτουργήσει κανονικά

Η γραμμή 43 του ΟΑΣΘ θα λειτουργήσει κανονικά

oasth-2
Με σημερινή απόφαση του ΟΑΣΘ τα δρομολόγια της Γραμμής 43“Τοπικό Ευόσμου” θα λειτουργήσουν κανονικά τα Σαββατοκύριακα μέχρι να εξετασθεί το θέμα από τον ΣΑΣΘ.
Υπενθυμίζεται πως το θέμα της διακοπής των δρομολογίων στην αστική λεωφορειακή γραμμή άνωθεν του Περιφερειακού κατά τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και Αυγούστου, προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες έντονες αντιδράσεις.
Ο δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας που είχε καλέσει τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών να μην θέσει σε εφαρμογή την εν λόγω απόφαση, καθώς ερχόταν να συμβάλει στην περαιτέρω απομόνωση του νεόδμητου αυτού οικισμού, δήλωσε σήμερα:
«Αποτελεί πραγματικά θετική εξέλιξη η σημερινή απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης να μην προχωρήσει μέχρι νεοτέρας στη διακοπή των δρομολογίων της γραμμής 43 “Τοπικό Ευόσμου”. Ευχαριστούμε τόσο τη διοίκηση του ΟΑΣΘ όσο και τον Πρόεδρο του ΣΑΣΘ κ. Γιάννη Παλαιστή για την  ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας και ευχόμαστε πως δεν θα διαταραχθεί το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς στην ευαίσθητη αυτή περιοχή του Δήμου μας, η οποία αντιμετωπίζει ήδη μεγάλα προβλήματα κυκλοφορίας και προσβασιμότητας λόγω των έργων της περιφερειακής οδού».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ