Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣε απόγνωση οι επαγγελματίες της οδού Μαιάνδρου

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της οδού Μαιάνδρου

kombos-maiandroy

Παρέμβαση στο χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες της οδού Μαιάνδρου, με αίτημα την αποπεράτωση του κόμβου της περιφερειακής. Οι επαγγελματίες, στην παρέμβασή τους, τόνισαν ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο που ο κόμβος έχει κλείσει, βιώνουν την καταστροφή, αφού υπήρξε κατακόρυφη πτώση της δουλειάς τους. Είναι αντιληπτό σε όλους ότι οι εργασίες για τον κόμβο σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση δημιουργούν ένα εκρηκτικό για τους καταστηματάρχες μείγμα!

Η διοίκηση του δήμου από την πλευρά της απάντησε ότι θα έπρεπε ήδη να είχε ανοίξει η έξοδος προς την περιφερειακή οδό, αφού έχουν τοποθετηθεί και οι φωτεινοί σηματοδότες, αλλά η μεταφορά της αρμοδιότητας από την περιφέρεια στην τροχαία δημιούργησε την καθυστέρηση. Σήμερα αναμένεται η τροχαία να παραλάβει τα έγγραφα για την διάνοιξη του κόμβου και μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η διοίκηση του δήμου δεσμεύτηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε η ολοκλήρωση της διάνοιξης του κόμβου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας, η οποία εδρεύει στην οδό Μαιάνδρου, έθεσε εαυτόν στη διάθεση των επαγγελματιών για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την εξέλιξη του έργου.

Σε ερώτηση για την πλήρη ολοκλήρωση του έργου, ώστε τα οχήματα να μπορούν να κινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, η απάντηση της διοίκησης του δήμου ήταν ότι αυτό αναμένεται περίπου τον Οκτώβριο και έχει να κάνει με την διάθεση από το κράτος των απαραίτητων πόρων.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το έργο της κατασκευής των κόμβων δεν έχει καμία σχέση με τον δήμο, αλλά είναι αρμοδιότητα άλλων φορέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ