Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣχετικά με τα αναληθή δημοσιεύματα που αφορούσαν την απομάκρυνση του Κέντρου Περιβαλλοντικής...

Σχετικά με τα αναληθή δημοσιεύματα που αφορούσαν την απομάκρυνση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

dhmarxeio_2

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με την οποία έδωσε τέλος στη συζήτηση περί της απομάκρυνσης του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από το δήμο και πολύ καλά έκανε. Προφανώς όμως από κεκτημένη ταχύτητα χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν αναληθή και τις φήμες ανυπόστατες!

Πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν υπήρξαν φήμες! Υπήρξε ψήφισμα της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Κ. Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.). Εάν το ψήφισμα αυτό ήταν ψεύτικο, δηλαδή δεν εξεδόθη από την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε., τότε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου έχει δίκιο διότι τα δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν ένα ψεύτικο ψήφισμα χωρίς να το διασταυρώσουν! Εάν όμως το ψήφισμα είναι αληθινό τότε δεν υπήρξαν ποτέ αναληθή δημοσιεύματα, διότι αυτά στηρίχτηκαν στην ανακοίνωση ενός φορέα! Εάν ο φορέας, κατά τη γνώμη της διοίκησης του δήμου, έγραφε ανυπόστατα πράγματα, τότε την ευθύνη την έχει ο φορέας και μάλλον σ’ εκείνον έπρεπε να απευθύνεται η ανακοίνωση!

Έτσι ή αλλιώς και με μεγαλύτερη προσοχή που πρέπει να υπάρχει στις διατυπώσεις, η διοίκηση του δήμου έπραξε καλώς σ’ ότι αφορά τη συνέχεια της λειτουργίας στο δήμο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ