Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΚυκλοφορούν πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΘ

Κυκλοφορούν πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΘ

eisithria-oasth-plasta

Κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων του ΟΑΣΘ διαπιστώθηκε κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η χρήση πλαστού εισιτηρίου αποτελεί αξιόποινη πράξη κι έτσι το επιβατικό κοινό πρέπει να είναι προσεχτικό, διότι ο ΟΑΣΘ ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

Επειδή οι επιβάτες θα ήταν αδύνατον, εκτός από τα πλαστά ευρώ, να μάθουν να διακρίνουν και τα πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΘ και προκειμένου να αποφύγουν την διαπόμπευση και την ταλαιπωρία, θα πρέπει να προμηθεύονται τα εισιτήρια είτε από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ, είτε από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, για το συγκεκριμένο ζήτημα, καλεί το επιβατικό κοινό να μην προβαίνει στην κατάρτιση και χρήση πλαστών εισιτηρίων! Δηλαδή παραχαράκτης και επιβατικό κοινό, που δεν αντιλήφθηκε το πλαστό εισιτήριο, συλλήβδην στο ίδιο τσουβάλι;!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

«Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνεται κατά τον έλεγχο κομίστρου που διενεργούν υπάλληλοι του Οργανισμού ότι επιβάτες έχουν στην κατοχή τους και χρησιμοποιούν παραποιημένα εισιτήρια. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα, καθόσον η κατάρτιση και η χρήση πλαστού εισιτηρίου συνιστά αξιόποινη πράξη και διώκεται αυτεπάγγελτα. Για το λόγο αυτό, εφιστούμε την προσοχή στο επιβατικό κοινό να μην προβαίνει στην κατάρτιση και χρήση πλαστών εισιτηρίων και να προμηθεύεται εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ. και τα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα, για το σκοπό αυτόν, σημεία πώλησης. Επίσης, ενημερώνουμε ότι όλα τα σημεία πώλησης θα πρέπει να προμηθεύονται τα εισιτήρια μόνο από την εταιρία «MAMAPRODUCTSΑ.Ε.» (τηλ. επικοινωνίας 2310 465959 και 2310 465121), η οποία έχει αναλάβει, δυνάμει σύμβασης, τη διακίνηση και διανομή των εισιτηρίων του Ο.Α.Σ.Θ., κατόπιν σχετικού διαγωνισμού.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ