Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΜάχη Μπουτάρη-Εκκλησίας για το Gaypride λίγο πριν το νέο μνημόνιο

Μάχη Μπουτάρη-Εκκλησίας για το Gaypride λίγο πριν το νέο μνημόνιο

boutarhs-anthimos

Επιστολή με την οποία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τις προσπάθειες του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και ευσεβών Χριστιανών της συμπρωτεύουσας κόντρα στην επικείμενη παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην πόλη εκφράζει, απέστειλε η αγιορείτικη Ιερά Μονή Καρακάλλου.

Επιστολές, επίσης, απέστειλαν προς τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., οι οποίοι εκφράζουν την αντίδρασή τους προς το Gay Pride που πρόκειται να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Με την επιστολή τους προς τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη συμπαράσταση στους αγώνες του για το ζήτημα αυτό, ενώ με την επιστολή προς το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητούν να ανασχεθεί η κατρακύλα.
 Επιστολές, δηλώσεις, ανακοινώσεις εκατέρωθεν σαν και το μόνο και κυριότερο πρόβλημα του λαού είναι η καρναβαλική παρέλαση που βαφτίζεται παρέλαση περηφάνιας! Εν μέσω σκιάς θανάτου, που θα έλεγαν και οι άγιοι πατέρες, τι να σκεφτούμε γι’ αυτήν την εξευτελιστική αντιπαράθεση που εξελίσσεται! Ότι η αποπροσανατολιστική παρέλαση των ομοφυλόφιλων, υπό την σκέπη του δήμου Θεσσαλονίκης, δεν μπόρεσε να αδειάσει από το κεφάλι του λαού το αριστερό μνημόνιο που έρχεται κι έτσι χρειάστηκε να μπουν κι άλλοι στον καβγά;! Να σκεφτούμε ότι όσο ο πέλεκυς του μνημονίου θα πλησιάζει το σβέρκο μας, τόσο θα πληθαίνουν οι ανακοινώσεις υπέρ και κατά της παρέλασης της Τιμής και της Αξιοπρέπειας (ήμαρτον Παναγία μου), μήπως και λειτουργήσει ωσάν ναρκωτικό και πριν το καταλάβουμε το κεφάλι μας αποχωριστεί από τους ώμους;! Μήπως τελικά κηρυχτεί και Ιερός Πόλεμος εναντίον της Ιερής παρέλασης, προκειμένου να μας εξαϋλώσει, χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, το Ιερό Μνημόνιο, αφού το Αριστερό Μνημόνιο δεν μπορεί παρά να είναι Ιερό;!
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί! Άξιος ο μισθός σας!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ