Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ «Άθληση για Όλους 2015»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ «Άθληση για Όλους 2015»

festival-athlhsh-gia-oloys

Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό τα Νήπια της προσχολικής ηλικίας, για την κίνηση , την αρμονία, την τάξη, τον ρυθμό, τον παλμό αλλά και για την άψογη και άριστη συλλογική παρουσίαση των αθλητικών προγραμμάτων που παρουσίασαν κατά την 3η και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ « ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Στην Γιορτή Προσχολικής Ηλικίας συμμετείχαν τα Νήπια των Τμημάτων Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Μπαλέτου, Μουσικοκινητικής αγωγής Γενικής Γυμναστικής, Προπαιδείας, Ενόργανης ρυθμικής και tae kwon do.
«Συγχαίρω τους μικρούς πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης , τους γυμναστές αλλά και τους γονείς των παιδιών οι οποίοι τα ωθούν στην σωματική άσκηση. Αποδεδειγμένα τα παιδιά έχουν ανάγκη από την φυσική καθημερινή δραστηριότητα η οποία τα βοηθά στην ανάπτυξη τους και βελτιώνει την σωματική και ψυχική τους υγεία ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης τους. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να παρέχει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες άθλησης σε κάθε παιδί που επιθυμεί να γυμνασθεί» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
Την Γιορτή της Προσχολικής Ηλικίας του Φεστιβάλ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μαζικού Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Τμήματος Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Χρήστος Σταμπουλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Μπουγιουκλής , Αβραάμ Σαπρανίδης, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου κ. Βαγγέλης Ηλιάδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ 2015 « ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» της φετινής αθλητικής περιόδου ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή δημοτών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ