Με επιτυχία η αφιερωμένη στον Μάνο Λοΐζο συναυλία

0
16
TEST
politistiko-kentro-euosmou
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η συναυλία που συνδιοργάνωσαν  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας με την Μουσική Σχολή  « Εν Αρμονία» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Την  Συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον ΜΑΝΟ ΛΟΙΖΟ παρακολούθησαν περισσότερα από 300 άτομα τα οποία αντί εισιτήριου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας ενισχύοντας  το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου.

Τόσο η 15μελής ορχήστρα όσο και πολυμελής χορωδία της Μουσικής Σχολής «Εν Αρμονία» καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους αφενός μεν  για το μουσικό επίπεδο σπουδών τους  όσο και για την μουσική απόδοση των διαχρονικών συνθέσεων του Μάνου Λοίζου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Βασίλης Ταλατάς μεταξύ άλλων ευχαρίστησε την Διοίκηση της Μουσικής  Σχολής «ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ» για την  συνεργασία στην οργάνωση της συναυλίας, συνεχάρη τα παιδιά για την άριστη μουσική απόδοση των συνθέσεων του Μάνου Λοίζου και φυσικά ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλους τους δημότες που για άλλη μια φορά στήριξαν εμπράκτως το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Συγκεκριμένα ο κ,. Ταλατάς επεσήμανε ότι « πρέπει πάση θυσία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να  στηρίξουμε με ότι μπορούμε και  να υποστηρίξουμε όσο μπορούμε τις  οργανωμένες  κοινωνικές δράσεις  προσφοράς γιατί αποτελούν  την μεγαλύτερη ανθρώπινη δύναμη ελπίδας και αλληλεγγύης για ένα καλύτερο αύριο».