Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυγκέντρωση Διαμαρτυρίας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

eyosmos-enwsh-gonewn-kinhtopoihsh

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, παραμονή της Πανελλαδικής Απεργίας, στις 9 το πρωί, στην πλατεία δημαρχείου του Ευόσμου.

Η Ένωση Γονέων με τη διαμαρτυρία αυτή λέει «όχι» στη συνέχιση της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία του δήμου, με μαθητές να κάνουν μάθημα σε χωρισμένες με γυψοσανίδες αίθουσες, σε υπόγεια, σε διαδρόμους, σε kibo και σε γυμναστήρια, ενώ θέτει ως προτεραιότητα την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια των παιδιών.

Η Ένωση Γονέων απαιτεί την άμεση ανέγερση σχολικών κτιρίων στο δήμο μας, αξιώνοντας τουλάχιστον δύο νέα Δημοτικά σχολεία, ένα νέο Γυμνάσιο κι ένα νέο Λύκειο. Διεκδικεί επίσης την άμεση τοποθέτηση δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία, καθώς και την πλήρη λειτουργία των τμημάτων ολοήμερου, ένταξης, ενισχυτικής και πρόσθετης διδασκαλίας.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων με τη διαμαρτυρία αυτή λέει «φτάνει πια» στην κοροϊδία των αρμοδίων και ζητάει καθολική δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους, ενώ καλεί όλους τους γονείς και τους φορείς του δήμου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ