Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαράταση Εγγραφών για τις Δημοτικές Κατασκηνώσεις

Παράταση Εγγραφών για τις Δημοτικές Κατασκηνώσεις

Παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 1 Αυγούστου οι εγγραφές για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας για τους μαθητές Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού καθώς και Α΄ Γυμνασίου(σχολικού έτους 2013 – 2014) των Σχολείων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
Η παράταση αφορά στη συμμετοχή για τη δεύτερη και τρίτη κατασκηνωτική περίοδο οι οποίες θα πραγματοποιηθούν :
–          Β΄ Περίοδος από 3 Αυγούστου – 13 Αυγούστου

–          Γ΄ Περίοδος από τις 14 Αυγούστου – 24 Αυγούστου.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για  11 ημέρες (10 διανυκτερεύσεις) στην Κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής .

Το ποσό της οικονομικής συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 102,5 ευρώ ενώ το υπόλοιπο μισό θα το καλύψει ο Δήμος. Για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι) θα παρέχεται έκπτωση στο ποσό της οικονομικής συμμετοχής.
Για τα ΑΜΕΑ η κατασκηνωτική περίοδος θα λάβει χώρα από τις 25 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου στην Κατασκήνωση  «Happydays» στο Βατοπέδι Χαλκιδικής και η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται:
–          Δημοτική Ενότητα Ευόσμου: Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης  – 2ος όροφος Δημαρχείου Ευόσμου (από 7.00 π.μ. – 3 .00 μ.μ.), τηλέφωνα: 2313 302 194, 132, 133& 103.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα έως 25.000 €.

Τα δικαιολογητικά που  συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου  πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες (με ταυτόχρονη επίδειξη των γνήσιων) και είναι τα εξής:

–          Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού

–          Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα, για α) την τάξη που τελείωσε το παιδί β)ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση

–          Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού

Εκκαθαριστικό Εφορίας του έτους 2013 (φωτοτυπία) ή αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης 2014 (φωτοτυπία).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ