Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ πόλεμος του διαδικτύου στις δημοτικές εκλογές Κορδελιού Ευόσμου

Ο πόλεμος του διαδικτύου στις δημοτικές εκλογές Κορδελιού Ευόσμου

Καιρό τώρα μαίνεται ένας ιδιόμορφος διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των παρατάξεων και των υποψηφίων δημάρχων, που θα κατέλθουν στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών! Στον ιδιόμορφο αυτό πόλεμο άλλοι λένε τ’ όνομά τους, λέγοντας και τα πράγματα με τ’ όνομά τους και άλλοι λένε την άποψή τους, χωρίς να θέλουν να πουν τ’ όνομά τους! Είχαμε περιπτώσεις που κάποιος τασσόταν με τον τάδε ή τον δείνα υποψήφιο και υπεράσπιζε τις θέσεις του υποψηφίου της αρεσκείας του, κατηγορώντας τον αντίπαλο, γράφοντας το όνομά του ή προτιμώντας να κρατήσει την ανωνυμία του!

Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει όμως κάτι που ελπίζουμε δεν θα πάρει έκταση! Κάποιοι «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο, χωρίς να ξέρουμε αν το όνομα και η φωτογραφία που χρησιμοποιούν είναι πραγματικά και κάνοντας υπέρβαση, «σπεκουλάρουν» κάποιον υποψήφιο δήμαρχο, παριστάνοντας ότι τον υποστηρίζουν! Έτσι λοιπόν μία κυρία εμφανίστηκε να συζητάει ότι θα στηρίξει έναν εκ των υποψηφίων, εξαιτίας του ότι έχει το ίδιο επίθετο μαζί του, παρ’ όλο που της έχουν πει ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι της «προκοπής»! Η κυρία αυτή μάλιστα άνοιξε την συζήτηση στο διαδικτυακό «περιβάλλον» του συγκεκριμένου υποψηφίου, προκειμένου να διεισδύσει στους δικούς του οπαδούς και φίλους και να του κάνει ζημιά εκ των έσω, παριστάνοντας την φίλα, προς αυτόν, προσκείμενη! Ομολογουμένως βέβαια ο τρόπος της δεν ήταν και τόσο «επιστημονικός» και αυτοί που την δασκάλεψαν δεν της έμαθαν καλά το μάθημά της, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος υποψήφιος δήμαρχος να την αποκλείσει απ’ το διαδικτυακό του περιβάλλον πριν αρχίσει να δουλεύει η προβοκάτσια!

Στην τελική ευθεία των τοπικών εκλογών και εξαιτίας της πολιτικής ένδειας ορισμένων, θα υπάρξει προσπάθεια να κατρακυλήσει η αντιπαράθεση στο κουτσομπολιό και στο βούρκο! Με όσα ίχνη «τσίπας» μπορεί να έχουν απομείνει σ’ αυτές τις συνθήκες, τουλάχιστον οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν θα πρέπει να αφήσουν να εκτυλιχτούν σκηνές, σαν το περιστατικό που περιγράψαμε! Γιατί στην επιστημονική ορολογία η παραπάνω συμπεριφορά, λέγεται προβοκάτσια και ο διαπράττων την πράξη αυτή προβοκάτορας! Επειδή όμως στον Ελληνικό λαό δεν αρέσει, για μια τέτοια βρωμιά, να χρησιμοποιεί επιστημονικές ορολογίες που πολλές φορές αποφορτίζουν την σοβαρότητα της πράξης, χρησιμοποιεί άλλες λέξεις και για την πράξη και για τον πονηρό που την κάνει!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ