Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ «γκαφατζής» καταδότης του χωριού μας…

Ο «γκαφατζής» καταδότης του χωριού μας…

…που ειδικεύεται στο «κάρφωμα» συναδέλφων!

 

Πήγε ο «μάγκας» στην ανακήρυξη του υποψηφίου της «Αριστεράς» πριν από δύο εβδομάδες και κάθισε δίπλα σε κάποια που δεν γνώριζε! Επειδή οι διαδικασίες των «αριστερών» κρατάνε, λόγω της ειδικής δημοκρατίας των ομάδων, των τάσεων, των προσωπικών βλέψεων, πολλές ώρες, σε κάποια στιγμή ο «μάγκας» του σωματείου, του ειδικού σε θέματα καταγγελιών σε βάρος συναδέλφων, έπληξε!

Για να σπάσει την μονοτονία και μιας και ήταν Κυριακή και το γραφείο το αρμόδιο για καρφώματα συναδέλφων, ήταν κλειστό και δεν είχε να «δώσει» κάποιον συνάδελφο του, αποφάσισε ν’ αρχίσει την κουβέντα με την διπλανή του! Αυτοσυστήθηκε και άρχισε να εκθέτει στην παρακαθήμενη του, το θεάρεστο έργο του, αυτό του «καρφώματος», σε εισαγωγικά και μεταφορικά, γιατί το κανονικό κάρφωμα που είναι και η δουλειά του, αρνείται να το κάνει εδώ και καιρό, περνώντας γενεές δεκατέσσερις όλους όσους έχει «καρφώσει» μέχρι τώρα, υπερασπίζοντας τις αθλιότητές του!

Αφού ο καταδότης με ύφος αγίου, για πολλή ώρα, στόλισε την πλειονότητα των εργαζομένων στις υπηρεσίες του χωριού μας, κάλεσε την παρακαθήμενη του να του πει την άποψή της για το θεάρεστο έργο του! Η διπλανή του, τον ρώτησε χαμογελώντας αν την γνωρίζει και αυτός σαν κακός ρουφιάνος της απάντησε πως όχι! Όταν του είπε πως ένας απ’ αυτούς που «κάρφωσε» ήταν ο άντρας της και θα έπρεπε να ντρέπεται για τις βρωμιές του και όχι να τις διατυμπανίζει, ενώπιον θεού και ανθρώπων πραγματοποιήθηκε ένα θαύμα! Ο ρουφιάνος που όταν φοράει κουκούλα και «καρφώνει» τους αγωνιστές, βάζει στην μπότα του πετραδάκι για να κουτσαίνει και να μην τον γνωρίζουν οι πατριώτες, ξέχασε το πετραδάκι που είχε η μπότα του και άρχισε να τρέχει σαν τον Μπόλτον!!

Σηκώθηκαν και οι συγκεντρωμένοι και ανέκραζαν κάνοντας το σταυρό τους: ΘΑΜΑ! ΘΑΜΑ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ