Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕκλογές Κορδελιού Ευόσμου και μπούκλες στην ταυτότητα…

Εκλογές Κορδελιού Ευόσμου και μπούκλες στην ταυτότητα…

Αφού πρώτα περίσσεψαν οι φωτογραφίες παραγόντων και άλλων παρατρεχάμενων σε γραφεία, σε απορριμματοφόρα, σε πάρκα, σε δρόμους, σε πλατείες και έγινε tres banal αυτού του είδους η φωτογράφιση, εμφανίστηκε καινούργια φυλή «νομάδων» υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο διαδίκτυο! Οι «μαλλιάδες»!!

Δασύτριχοι, λαμπεροί θαμώνες σκυλάδικων σε φωτογραφίες τριάντα χρόνων, με τη χαίτη της φωτογραφίας να ανεμίζει από τον ούριο άνεμο του 2014, που για κακή μας τύχη, θα τους σηκώσει και θα τους φέρει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου! Και να φανταστείτε ότι για κάτι τέτοιους «μαλλιάδες» έγινε πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων των παρατάξεων της ΠΑΣΟΚΟδεξιάς, που παριστάνουν τους ανεξάρτητους, για το ποιος θα τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του!

Οι «μαλλιάδες», με τις μπούκλες της ταυτότητας, που έχουν να την αλλάξουν εδώ και τριάντα με σαράντα χρόνια, εκτός από τις φωτογραφίες της νιότης τους στο διαδίκτυο, κυκλοφορούν και φυλλάδια με ανοησίες απείρου κάλλους!! Το τι γράφουν, ελλείψει πολιτικού λόγου, δεν λέγεται! Θα μας φέρουν θάλασσα (γιατί ποτάμια πρόλαβε να φέρει ο Λαφαζανίδης), θα μας φέρουν τουρίστες, θα μας φέρουν τους Rolling Stones, θα μας φέρουν τον Όλυμπο, θα μας κάνουν παιδικούς σταθμούς, θα μας κάνουν ΚΑΠΗ, θα μας χτίσουν εκκλησίες, θα χτίσουν σχολεία (που κάποιοι απ’ αυτούς δεν πρόλαβαν να χτίσουν όταν διετέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι στο παρελθόν), θα μας κάνουν δημόσιες τουαλέτες για να ξερνάμε όταν δεν θ’ αντέχουμε από την αηδία για την ψήφο που τους δώσαμε κάνοντάς τους δημοτικούς άρχοντες! Κι αν πάλι δεν ικανοποιηθούμε ούτε με αυτό, οι καλοί μας «μαλλιάδες» δημοτικοί άρχοντες είναι έτοιμοι ν’ αναφωνήσουν ωσάν Μαυρογιαλούροι «θα σας εξαφανίσωμεν»!

Εδώ συμβαίνουν τρία τινά! Είτε είναι μεγάλα καρναβάλια, είτε πιστεύουν ότι ο λαός είναι τόσο μεγάλο καρναβάλι, είτε θεωρούν ότι μέσω του γέλωτα που θα προσφέρουν στο λαό, με τα κακής ποιότητας κομιξ, εν είδει προεκλογικού φυλλαδίου, που κυκλοφορούν, θα αποσπάσουν τη ριμάδα την ψήφο του!

Θυμόμαστε έναν εξ αυτών των καρνάβαλων, να ευχαριστεί έναν πρώην δήμαρχο γιατί, λέει ο άρχοντας της ανοησίας, ότι χωρίς τη βοήθεια του δημάρχου δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει στον Εύοσμο το τεράστιο έργο που άφησε παρακαταθήκη ως δημοτικός σύμβουλος…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ